JEDAN POTEZ SPASAO JE ŽIVOT STRAHINJI KOME JE PODMETNUTA BOMBA: Ušao je u automobil, a da se nije ovo desilo, RAZNELA BI GA EKSPLOZIJA!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Facebook

MISICA TEŠKO POVREĐENA

JEDAN POTEZ SPASAO JE ŽIVOT STRAHINJI KOME JE PODMETNUTA BOMBA: Ušao je u automobil, a da se nije ovo desilo, RAZNELA BI GA EKSPLOZIJA!

Crna Hronika -

Strahinja Stojanović (28), koji važi za osobu blisku klanu pokojne braće Šaranović, pukom srećom spasao je živu glavu!

foto: Printscreen Facebook

Naime, on je u petak veče seo u automobil na mesto vozača, a njegova prijateljica Olac Bilbao Gonzales (20), nekadašnja mis Marbelje, na suvozačevo. On je potom se setio da mu je mobilni telefon ostao u stanu, pa je izašao iz automobila kada se desila stravična eksplozija.

Kako saznajemo, sumnja se da je španska lepotica povređena kao kolateralna šteta jer je bomba postavljena pod automobil u Ulici Svetozara Papića bila namenjena Stojanoviću, s kojim je bila u društvu.

foto: Marina Lopičić

- Eksplozija je odjeknula dva sata iza ponoći, a neposredno pre toga, Stojanović i njegova prijateljica navodno su izašli iz Stojanovićevog stana, koji se nalazi u blizini. On je seo na mesto vozača, a ona na suvozačevo sedište. Čim je ušao u kola, Strahinja se setio da je zaboravio mobilni telefon kod kuće, pa je izašao po njega, a Olac je ostala u kolima da čeka. Tada je auto eksplodirao - kaže naš izvor i dodaje da je posle strahovitog praska devojka uspela da izađe iz kola, koja su bila u plamenu.

- Uspela je nekako da dođe do obližnjeg drveta. Sve vreme je jaukala - kaže izvor.

Ko je Strahinja Stojanović

Kako nezvanično saznajemo, bomba koja je bila postavljena pod „audi“ najverovatnije je bila namenjena Strahinji Stojanoviću, koji je nedavno izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici.

foto: Profimedia

- On je odranije poznat policiji i ima podeblji kriminalni dosije. U aprilu 2017. bio je isporučen Srbiji iz Holandije zbog izdržavanja kazne zatvora od tri godine. Ta kazna mu je istekla početkom aprila i on se našao na slobodi - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, proverava se čija je meta bio Stojanović, a jedan pravac istrage usmeren je na rat klanova pokojne braće Šaranović i Luke Bojovića, koji u zatvoru u Španiji služi kaznu od 18 godina.

(Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track