NESTAO SUDIJA IZ ZRENJANINA: Ronioci pretražuju reku Begej! POLICIJA NA NOGAMA
Foto: Saša Urošev

NESTAO SUDIJA IZ ZRENJANINA: Ronioci pretražuju reku Begej! POLICIJA NA NOGAMA

Crna Hronika -

Ileš Bakoš (61), dugogodišnji sudija Višeg suda u Zrenjanina, nestao je u subotu oko 14 sati, nakon što je otišao da peca. To je obično činio na Begeju kod Mužlje, prigradskom zrenjaninskom naselju u kom i stanuje.

Kako saznaje Kurir, komšije su njegov nestanak prijavile Bakoševoj ženi, nakog čega je ona alarmirala policiji.

Begej
Begejfoto: Saša Urošev

Pod kojim okolnostima je nestao sudija Višeg suda u Zrenjaninu i da li se, kako se strahuje, utopio u reci, biće poznato ako ronioci pronađu njegovo telo.

Pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije u nedelju su počeli da pretražuju Begej, a potraga za telom traje već satima.

Ne isključuje se mogućnost da je Bakošu možda pozlilo i da je zbog toga upao i nestao u reci. Zrenjaninska policija još uvek se nije zvanično oglasila.

Begej
Begejfoto: Saša Urošev

Mediji su preneli da se možda radi o samoubistvu, ali rodbina sudije Ileša Bakoša i njegove komšije takve neodgovorne i , kako kažu, ružne spekulacije sa gnušanjem odbacuju:

"On je vrstan pravnik, dobar domaćin , brižan suprug i otac. Neizmerno ga je

obradovalo što je postao deda. Inače, pecanje je njegov veliki hobi", rekao je jedan od Bakoševih suseda i potvrdio da je njegov komšija dugogodišnji dijabetičar i da je narušenog zdravlja.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track