OVAKO JE PALA GRUPA KOJA JE ALBANCE PREBACIVALA PREKO GRANICE ZA 3.000 EVRA: Legli da spavaju, a onda im je policija uletela u kuće... (VIDEO)
Foto: Printscreen MUP Srbije

borba protiv krijumčarenje ljudi

OVAKO JE PALA GRUPA KOJA JE ALBANCE PREBACIVALA PREKO GRANICE ZA 3.000 EVRA: Legli da spavaju, a onda im je policija uletela u kuće... (VIDEO)

Crna Hronika -

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa mađarskom policijom uhapsila je 7 osoba zbog krijumčarenja Albanaca sa Kosova i Metohije u Austriju, a za šta su uzimali 3.000 evra po čoveku.

U čitavu akciju bila je uključena i BIA, zajedno sa PU Subotica, a policija je saopštila da je grupa krijumčarenje vršila od sredine aprila do sredine maja ove godine.

Na snimku koji je napravio MUP vidi se da su pripadnici policije ulazili u kuće osumnjičenih u ranim jutarnjim časovima, nakon čega su sledila hapšenja.

Policija je saopštila da su osumnjičeni prvo Albancima organizovali prihvat u Subotici, a onda ih omogućavali da pešice prežu granicu ka Mađarskoj kako bi izbegli kontrolu. Policija veruje i da su im u međuzoni davali putne isprave naših državljana sa kojima imaju sličnosti.

Policija je prilikom pretresa kod grupe pronašla tri pištolja, 263 komada municije različitog kalibra, oko 8.000 evra i više mobilnih telefona a oduzeta su im i 4 putnička vozila.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen MUP Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track