Izgoreo džip u Vranju

Izgoreo džip u Vranju

Crna Hronika -
Stanari iz zgrade kažu da je džip bio vlasništvo makedonskog državljanina T. D. koji je u Vranju bio rukovodilac vinarije "Tikveš“

VRANJE - Ispred stambene zgrade u Ulici Filipa Višnjića 13. u Vranju jutros oko 04.00 časa zapaljen je džip "porše kajen", potvrđeno je u vranjskoj Policijskoj upravi.

"Džip registarskih oznaka VR-033-DT je u potpunosti izgoreo, a tokom uviđaja koji je u toku imaćemo više informacija", rekao je portparol Policijske uprave Dragan Stamenković.

Stanari iz zgrade kažu da je džip bio vlasništvo makedonskog državljanina T. D. koji je u Vranju bio rukovodilac vinarije "Tikveš“.

Saopštenje Vinarije Tikveš povodm paljenja džipa u Vranju

Povodom vesti objavljene u medijima da je izgoreo džip makedonskog državljanina T.D, koji je prema pisanju medija bio rukovodilac vinarije Tikveš u Vranju, Vinarija Tikveš izdala je sledeće saopštenje za javnost:

- Želimo da obavestimo javnost da kompanija M-6 Tikveš doo, koja je predstavništvo vinarije Tikveš za Srbiju, nema svoj ogranak u Vranju i nema nikoga sa navedenim inicijalima među svojim zaposlenima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track