MALOLETNICA TVRDI DA JE ZALJUBLJENA U NJEGA! Mladić (25) iz Kladova pao na poligrafu zbog obljube devojčice!
Foto: Shutterstock

istraga

MALOLETNICA TVRDI DA JE ZALJUBLJENA U NJEGA! Mladić (25) iz Kladova pao na poligrafu zbog obljube devojčice!

Crna Hronika -

Mladić tvrdi da nije silovao A. B. (13) i da mu je sve namešteno, detektor laži pokazao suprotno

D. T. (25) iz okoline Kladova, koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao A. B. (13), pao je na poligrafu, saznaje Kurir. Iako je sve vreme negirao da je obljubio maloletnicu, poligraf je pokazao suprotno.

Inače, A. B. je policiji rekla da je D. T. nije silovao, već da su oni duže vreme u vezi i da je ona zaljubljena njega!

Žena našla poruke

D. T. se nedavno oženio jednom konobaricom, a policiji ga je prijavila upravo supruga jer je u njegovom mobilnom telefonu pronašla poruke i fotografije s maloletnicom, koja inače ide u sedmi razred osnovne škole, a navodno je i ometena u razvoju.

- Sve vreme je tvrdio da je nije silovao i da mu neko namešta. Rekao je da poznaje njene roditelje i zamolio policiju da uzme lovački pušku od njenog oca, jer se plaši da će ga ubiti, i inspektori su to i uradili - kaže naš izvor.

Ipak, istražitelje je šokirala maloletnica svojom pričom.

- Plakala je i rekla je da voli D. T., da su oni u dužoj vezi i da je on čovek njenog života. Negirala je da ju je silovao ili seksualno napastvovao, tvrdeći da je, naprotiv, ona zaljubljena u njega.

Kako saznajemo, devojčica i njena mlađa sestra žive u selu u okolini Kladova i preko nedelje smeštene su u đački internat, a za vikend su kod kuće. Njen otac Dragiša kaže da poznaje D. T.

Roditelji u šoku

- Dolazio je kod nas, radili smo zajedno. Nisam primetio da ima bilo šta s mojom starijom ćerkom. Supruga i ja šokirali smo se kad smo čuli šta se dogodilo - rekao je Dragiša.

Inače, na lekarskom pregledu utvrđeno je da je devojčica deflorisana, a D. T se nalazi u pritvoru.

(Kurir.rs/S.A.B./Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track