SLIKARKA IZ BUDVE IPAK NA SLOBODI! Pregazila je verenike iz Srbije u Bečićima, sada je puštena iz pritvora, uz jedan uslov!
Foto: Printscreen Facebook

teška nesreća

SLIKARKA IZ BUDVE IPAK NA SLOBODI! Pregazila je verenike iz Srbije u Bečićima, sada je puštena iz pritvora, uz jedan uslov!

Crna Hronika -

Emina Adrović, koja se tereti da je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo državljanin Srbije Miloš Vukomanović dok je njegova verenica Snežana Rudinac teško povređena u Bečićima 18. jula, puštena je iz pritvora i braniće se sa slobode.

Nakon što je odbijena žalba Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru na odluku Osnovnog suda u tom gradu kojom je prihvaćena kaucija Emini Adrović (23) iz Budve, ona je puštena da se u daljem toku postupka brani sa slobode, preneo je crnogorski portal CDM.

Naime, Viši sud odbio je žalbu kotorskog Tužilaštva prošlog petka, koje se i ranije žalilo na odluku o prihvatanju kaucije od 218.662 evra za Adrovićevu.

foto: Youtube/Printscreen

U optužnici kotorskog tužilaštva navodi se da je optužena, 18. jula, 45 minuta nakon ponoći u Bečićima, upravljala automobilom Audi, krećući se brzinom od 60 kilometara na sat, na deonici gde je ograničenje 50 kilometara na sat.

Iako je bila svesna da može počiniti krivično delo, olako je držala da do toga neće doći ili da će to moći sprečiti, navedneo je u optužnici.

Nailazeći na raskrsnicu i pešački prelaz na kom su bili Vukomanović i Rudinac, optužena nije prikočila već je prednjim delom automobila udarila u njih.

Ona je tužiocu ispričala da je saobraćajna traka kojom je krenula bila slobodna, da bi se u jednom trenutku iznenada, neočekivano dvoje pešaka vratilo trčećim korakom nazad, te da nije imala drugog izbora.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track