DARKO ŠARIĆ NA SUĐENJU ZA ŠVERC KOKAINA: Tužilac plaši svedoke, a nas opanjkava!
Foto: Dado Đilas

Specijalni sud

DARKO ŠARIĆ NA SUĐENJU ZA ŠVERC KOKAINA: Tužilac plaši svedoke, a nas opanjkava!

Crna Hronika -

Darko Šarić, kom se sudi za šverc kokaina, juče je pred Specijalnim sudom izjavio da je optužnica protiv njega i ostalih optuženih napisana paušalno, "na nivou opanjkavanja".

Pljevljak je, osvrćući se na iskaz svedoka Vase Janičića, koji je ispričao da je ugovarao poslove i bio menadžer brodova čiji je vlasnik Rodoljub Radulović, zvani Miša Banana, kao i da su na njima vožene isključivo žitarice i soja, a ne kokain, optužio zamenika tužioca da je čak pokušao da uplaši i svedoka.

- Čuli ste od svedoka, tužilac nas devet godina ubeđuje, a svedoka traumira da će biti uhapšen, jer ga je označio kao kapetana broda. Svedok je objasnio da nikada nije bio kapetan, već menadžer. Takve su sve tvrdnje tužioca, paušalne. A kaže Šarić se ne razume - rekao je Šarić i osvrnuo se na tvrdnje tužioca da je on i pred sudom u Italiji označen kao organizator kriminalne grupe.

- Tužilac nije rekao da ja uopšte nisam bio u tim papirima dok on nije dostavio dokaze, i to tek pošto se dogovorio sa svedokom-saradnikom Nebojšom Joksovićem da on svedoči, a da mu tužilac vrati imovinu - rekao je Šarić.

(Kurir.rs/J. Spasić/ foto Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track