POTRESNE SCENE NA GROBLJU LEŠĆE, SAHRANJEN RADNIK KOJI JE POGINUO NA GRADILIŠTU: Na stotine prijatelja, kolega oprostilo se od Stefana! Porodica neutešna  (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

tuga

POTRESNE SCENE NA GROBLJU LEŠĆE, SAHRANJEN RADNIK KOJI JE POGINUO NA GRADILIŠTU: Na stotine prijatelja, kolega oprostilo se od Stefana! Porodica neutešna (FOTO)

Crna Hronika -

Stefan Dabetić (26), radnik koji je prošlog petak nastradao kada je pao sa 17. sprata kule B koja se gradi u okviru projekta "Beograd na vodi", sahranjen je danas na groblju Lešće u Beogradu.

Sahrani su prisustvovali članovi porodice, stotine Stefanovih prijatelja, kolega i poznanika koji su se u suzama oprostili od nastradalog radnika.

foto: Privatna Arhiva

Kako je Kurir i ranije pisao, Stefana je kroz ceo život pratila nemaština, pa je rano morao da počne da radi. On je posle završenog Građevinskog fakutleta našao posao u struci, ali nije ni sanjao da će ga rad na gradilištu odvesti u smrt.

On je prošlog petka, zajedno s kolegom Acom Šimunovim pao sa 17. sprata novoizgrađene kule B u Beogradu na vodi. I dalje nije poznato kako je došlo do ove nesreće, a ranije je objavljeno da su obojica prošla kompletnu obuku, imala punu opremu i bili uredno prijavljeni.

(Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track