SEDELI ZAJEDNO, RUČALI, A ONDA JE DRAGAN ZAPUCAO! Bivši direktor sivog doma ranio prijatelja u kafani! Detalji pucnjave u Žarkovu
Foto: Zorana Jevtić/Ana Paunković

stravično

SEDELI ZAJEDNO, RUČALI, A ONDA JE DRAGAN ZAPUCAO! Bivši direktor sivog doma ranio prijatelja u kafani! Detalji pucnjave u Žarkovu

Crna Hronika -

Dragan Rolović (56), bivši direktor Zavoda za vaspitanje dece i omladine Beograd, uhapšen je zbog sumnje da je hicem iz pištolja ranio u stomak Vladimira Kopeckog (41) u restoranu "Nova talija" u Spasovdanskoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo.

foto: Ana Paunković

Kako saznajemo, pucnjava se dogodila juče oko 16 časova dok su Rolović i Kopecki sedeli za stolom u bašti ugostiteljskog objekta.

- Sedeli su zajedno u restoranu i sve je delovalo u redu, jer su samo razgovarali. Međutim, u jednom momentu su se žestoko posvađali i pale su teške reči među njima. Trenutak kasnije, Rolović je na izlazu iz restorana potegao pištolj, za koji se sumnja da pripada njegovom ocu, i zapucao u pravcu Vladimira, pogodivši ga u stomak. Nakon ispaljenog hica, Rolović je pobegao plavim "fijat puntom" - navodi izvor iz istrage.

foto: Ana Paunković

Ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela napadač je uhapšen. Policija je pronašla i oružje kojim je pucao u Kopeckog, a koje je bacio u jedan kontejner prilikom bekstva.

- Bilo je strašno! Čuli smo dva pucnja i onda smo saznali da je neko ranjen u restoranu. Nadamo se da će s ranjenim čovekom sve biti u redu - kazale su potresene komšije za Kurir.

Osumnjičenom Draganu Roloviću određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem tužilaštvu na saslušanje.

(Kurir.rs/J.I. - D.S./Foto:Zorana Jevtić/Ana Paunković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track