Najnovije vesti

LIDIJINI BLIZANCI BILI U SOBI IZNAD KAPIJE KOJU SU VANDALI DIVLJAČKI UDARALI I UMALO SRUŠILI! Tragični scenario izbegnut ZA DLAKU! Otkriven najstrašniji detalj napada na Cecinu vilu!
Foto: Dragan Kadić, Vladimir Šporčić

stravično!

LIDIJINI BLIZANCI BILI U SOBI IZNAD KAPIJE KOJU SU VANDALI DIVLJAČKI UDARALI I UMALO SRUŠILI! Tragični scenario izbegnut ZA DLAKU! Otkriven najstrašniji detalj napada na Cecinu vilu!

Crna Hronika

U trenutku napada na kuću porodice pevačice Cece Ražnatović u sobi iznad vrata u koja su udarili automobili "mini kuper" i jedno karavan vozilo nalazili su se sestrići pevačice koji su se od siline udaraca mnogo uplašili.

- U trenutku kada se odigrao čitav napad i kada su automobili počeli da udaraju u kuću u sobi iznda vrata na koja su pokušali da upadnu nalazi se dečija soba u kojoj su smeštena deca Cecine rođene sestre. Oni su u to vreme bili budni jer su se spremali za izlet van Beograda. Deca su bila veoma uplašena i istraumirana zbog toga što se desilo, jer u momentu nisu znali o čemu se radi. Bili su jako uplašeni. U slučaju da je došlo do rušenja stubova, njihova soba bi se istog momenta srušila - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da napadači još nisu uhvaćeni.

Da podsetimo, u napadu na vilu Cece Ražnatović na Dedinju napravljena je materijalna šteta na kući, ali srećom niko nije povređen.

Kamere su sve snimile, pa se folk diva nada brzom hapšenju počinilaca.

foto: Vladimir Šporčić

Napad je trajao dvadesetak minuta, nakon čega su počinioci pobegli u nepoznatom pravcu.

- Ceca se u subotu vratila sa nastupa iz Švedske. Dan je provela sa porodicom i sve je bilo u najboljem redu. Nigde nije izlazila iz porodičnog doma i svi su, osim njenog sina Veljka, koji je na pripremama u Rusiji, bili u kući. Sutradan, u nedelju rano ujutru, dogodilo se to da su nepoznati muškarci kolima došli do njenog doma u Ulici Ljutice Bogdana. Najpre su se tu parkirali, a onda su se zaleteli i udarali u kapiju. I to više puta - ispričao je izvor Kurira.

Ta buka je probudila pevačicu, koja je odmah pozvala policiju.

- Udarci su bili toliko jaki da je Ceca bila ubeđena da neko provaljuje u kuću. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a vozači automobila su udarili još nekoliko puta i pobegli niz ulicu. Odmah je na lice mesta došla policija, sačinila zapisnik, a pevačica im je predala snimak. Uniformisana lica su sa njom, kao i sa članovima njene porodice, obavili razgovor i trenutno se traga za počiniocima.

Kurir.rs/Blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...