Najnovije vesti

NASTAVAK ISTRAGE PROTIV BADŽINOG SINA: Evo šta su svedočila deca Saše Popovića i Suzane Jovanović! Ko je ostavio otključana vrata!
Foto: Dragana Udovičić

tužilaštvo

NASTAVAK ISTRAGE PROTIV BADŽINOG SINA: Evo šta su svedočila deca Saše Popovića i Suzane Jovanović! Ko je ostavio otključana vrata!

Crna Hronika

Ćerka i sin direktora "Grand produkcije" i njegove supruge rekli su da na dan pljačke njihove kuće nisu zaključali vrata jer je "pravilo da ko poslednji izađe zaključa"

Danijel (30) i Aleksandra (18) Popović, deca direktora "Granda" Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović, saslušana su juče u Trećem osnovnom tužilaštvu u nastavku istrage koja se vodi u slučaju pljačke njihove kuće na Bežanijskoj kosi, a za koju je osumnjičen Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže.

Osumnjičeni Stojičić je, podsetimo, uhapšen sredinom avgusta zbog sumnje da je iz kuće direktora "Granda" ukrao nakit i satove u vrednosti od 100.000 evra, kao i pištolj koji je Popović imao u legalnom posedu.

Otišao sam na posao

Kako Kurir saznaje, Popovići su saslušani juče u svojstvu svedoka, ali njihovi iskazi nisu otkrili ništa novo u vezi sa pljačkom. Tužilac je najpre ispitao Danijela Popovića, koji je sin Suzane Jovanović iz prvog braka.

- Tog dana otišao sam na posao, kao i svakog dana. Uvek odlazim u uobičajeno vreme, pa se nikome nisam ni javio. Znao sam da je neko ostao iza mene, pa vrata nisam zaključavao, jer je pravilo da onaj ko poslednji izađe zaključa vrata. Takođe, imamo sigurnosnu kapiju koja se automatski zaključava i koja ne može da se otvori bez ključa - pojasnio je Danijel.

Sestra potvrdila priču

Iskaz je potom dala i ćerka direktora "Granda", koja je potvrdila priču svog brata, tvrdeći da je i ona po izlasku iz kuće mislila da je neko ostao unutra, pa iz istih razloga nije zaključala vrata.

Prošle nedelje, podsetimo, saslušan je i prijatelj porodice, pevač Dejan Ćirkovic Ćira, koji je u vreme kad je bila pljačka bio gost u kući Popovića. On je rekao da je po odlasku na koncert Saše Matića verovao da su Popovićeva deca ostala u vili, pa da ni on nije zaključao vrata.

(Kurir.rs/I.Milićević/Foto:Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...