EKSKLUZIVNO! CECA ZA KURIR O OTKRIVANJU NAPADAČA: Ovo nije Divlji zapad nego Beograd! Učiniću sve što je u mojoj moći da odgovaraju (AUDIO)
Foto: Zorana Jevtić

ne boji se

EKSKLUZIVNO! CECA ZA KURIR O OTKRIVANJU NAPADAČA: Ovo nije Divlji zapad nego Beograd! Učiniću sve što je u mojoj moći da odgovaraju (AUDIO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su dve osobe za koje se sumnja da su u nedelju ujutru u Ulici Ljutice Bogdana vozilom udarali u kuću u kojoj živi Svetlana Ražnatović, saopštio je MUP.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje policija je raspisala potragu za Nemanjom Arsenovićem (1986) i Senadom Mahmutijem (1988), a ekskluzivno za Kurir Svetlana Ražnatović navodi da joj napadači nisu poznati, i da očekuje da će brzo biti privedeni pravdi.

- Ne znam ko su ti ljudi, drago mi je da policija eskpresno radi svoj posao, i da su brzo došli do identiteta. Nadam se da će uskoro biti privedeni da bi se otkrilo koji su razlozi i čemu takvo bahato i nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti jedne porodice.

Da li vam je poznato zbog čega su oni to uradili?

- Ne poznajem te ljude i ne znam ko su. NIkad za njih nisam čula. Očekujem od policije da me izvesti o tome, šta se dešava i zbog čega su to uradili, čemu taj zverski čin.

Da li ćete podneti krivične prijave?

- Naravno, uradiću sve što mi zakon omogućava da zaštitiim svoju porodicu.

Šta vam kažu ostali članovi vaše porodice? Da li ste im saopštili da je raspisana potraga za ova dva lica.

I oni prate portale, sigurno su obavešteni.

Da li živite u strahu da će se ovako nešto ponovo desiti?

Ne, ja ne živim u strahu, u svom gradu i svojoj zemlji. Niti imam razloga za strah, niti se ikoga bojim. Ovo je jedan kukavički čin. Život ide dalje, policija će odraditi svoj posao, verujem u naše institucije i ja sam sve i prijavila policiji jer znam da će efikasno odreagovati. Ovome se mora stati na put, šta da očekuju ljudi koji nisu javno eksponirani i koji ne će moći da dignu glas. Ovo nije Divlji zapad.

(Kurir.rs, Ljiljana Stanišić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track