Jedna osoba poginula u nesreći kod Čačka

Jedna osoba poginula u nesreći kod Čačka

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo kada je putničko motorno vozilo marke ,,škoda,, kojim je upravljao državljanin BiH, prešlo na levu kolovoznu traku i udarilo u zadnji deo putničkog motornog vozila ,,fijat,,

ČAČAK - U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak ujutro, dogodila na magistralnom putu u Mojsinju kod Čačka, jedna osoba je poginula, a dve su povređene, saopštila je Policijska uprava Čačak.

Do nesreće je došlo kada je putničko motorno vozilo marke ,,škoda,, kojim je iz pravca Preljine prema Kraljevu, upravljao N.B. (39) iz Visokog, državljanin BiH, prešlo na levu kolovoznu traku i udarilo u zadnji deo putničkog motornog vozila ,,fijat,, kojim je iz suprotnog pravca upravljao S.P. (56) iz Kovina.

Potom je vozilo Nermina B. udarilo i u ,,juga,, koji se takođe kretao iz suprotmog pravca, a kojim je upravljala S.P.(47) iz Zaječara. Na putu do čačanske bolnice S.P. je preminula, N.B. je zadobio teške telesne povrede, a putnik iz njegovog vozila S.H. iz Visokog, zadobio je lake telesne povrede, navedeno je u saopštenju.

Uviđaj na licu mesta obavila je istražni sudija Osnovnog suda u Čačku, zamenik osnovnog javnog tužioca i saobraćajna policija PU Čcačak.

Na ovom delu magistralnog puta saobraćaj nije bio u prekidu, ali se odvijao naizmeničnim propuštanjem vozila, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track