VUKOTIĆ ZANEMEO! Vođa škaljaraca ĆUTAO na saslušanju o utaji poreza! SADA JE NA POTEZU CRNA GORA
Foto: Printscreen/ Instagram

opasni đetić

VUKOTIĆ ZANEMEO! Vođa škaljaraca ĆUTAO na saslušanju o utaji poreza! SADA JE NA POTEZU CRNA GORA

Crna Hronika -

Jovan Vukotić, navodni vođa Škaljarskog klana saslušan je danas u Okružnom zatvoru po zahtevu javnog tužilaštva u Podgorici zbog sumnje da je počinio utaju poreza kao vlasnik jednog preduzeća iz Podgorice.

Kako saznajemo, Vukotić nije želeo da se izjašnjava o optužbama crnogorskih pravosudnih organa i odlučio je da se brani ćutanjem, na šta je imao pravo.

Crnogorsko pravosuđe sada ima mogućnost da zahteva njegovo izručenje ili da ustupi slučaj srpskim vlastima.

Obilazi ga devojka

Manekenka Dejana Živković (26) obišla je juče u pritvoru u zgradi Specijalnog suda u Beogradu nevenčanog supruga Jovana Vukotića (38) i kod njega se zadržala oko dva sata.

Jovan Vukotić, podsetimo, uhapšen je u turskom letovalištu Antaliji 9. septembra. Policija mu je pronašla falsifikovani makedonski pasoš i on je odmah proteran iz te države i u najvećoj tajnosti deportovan u Srbiju dva dana kasnije. Na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu, posle kog mu je određen pritvor, on je priznao da je koristio falsifikovani pasoš, tvrdeći da je to radio jer je kao bezbednosno interesantna osoba sa svojim dokumentima po nekoliko sati zadržavan na graničnim prelazima, ali i zbog toga da "pojedinci iz crnogorske policije ne bi mogli da dojavljuju njegovo kretanje ljudima s kojima je u sukobu".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track