KAMERE OTKRILE ŠTA SE DOGODILO ISPRED RESTORANA: Vlasnik firme Energoprojekt akter incidenta ispred Šehera
Foto: Marina Lopičić

OTKRIVAMO

KAMERE OTKRILE ŠTA SE DOGODILO ISPRED RESTORANA: Vlasnik firme Energoprojekt akter incidenta ispred Šehera

Crna Hronika -

Dobroslav Bojović (60), većinski vlasnik “Energoprojekt holdinga” i vlasnik Građevinskog preduzeća "Napred", jedan je od aktera incidenta koji se u utorak uveče dogodio ispred restorana "Šeher" na Dedinju.

Kako nezvanično saznajemo, ovog biznismena ispred restorana su sačekali Aleksandar M. i jedan muškarac.

- Izbila je kraća svađa, posle čega su ga njih dvojica zaskočila. Bojoviću je tada ispao pištolj, a on je pobegao. Aleksandar M. je taj pištolj odneo u policiju - kaže izvor iz istrage i otkriva da su akteri incidenta iste večeri saslušani. Izvor kaže da je utvrđeno da Bojović ima dozvolu za držanje i nošenje oružja, kao i da je utvrđeno da metak nije bio u cevi.

- U toku je prikupljanje drugih materijalnih dokaza, prikupljanje video - snimaka i proveravanje informacija. Nakon toga, tužilaštvo će odučiti da li će i protiv koga eventualno biti pokrenut postupak - kaže sagovornik i dodaje da se za sada sumnja da je motiv sukoba dug.

foto: Dado Đilas

Pokušali smo da kontaktiramo Bojovića, ali on nije odgovarao na pozive.

Dobroslav Bojović karijeru je posle studija započeo u Beobanci, a još 1989. godine se opredelio za privatni biznis. U sticanje akcija “Energoprojekta” krenuo 2006. godine, da bi više od decenije kasnije postao većinski vlasnik.

Njegova kupovina većinskog paketa nekada najvećeg građevinskog preduzeća u Srbiji bila je praćena brojnim osporavanjima i tvrdnjama da je nezakonita, ali je Bojović na kraju ostvario svoj plan.

(Kurir.rs/J. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track