HAPŠENJE ZBOG NAPADA U BETON HALI! Pogledajte kako su privedena još dva nasilnika koji su PALICAMA TUKLI GOSTE i demolirali lokal! (VIDEO)
Foto: Printscreen MUP

uspešna akcija POLICIJE

HAPŠENJE ZBOG NAPADA U BETON HALI! Pogledajte kako su privedena još dva nasilnika koji su PALICAMA TUKLI GOSTE i demolirali lokal! (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. Č. (1994) i P. K. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko ljudi i polomili inventar u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu. Policija je, povodom istog događaja, prethodno uhapsila M. H. (1993) koji se, takođe, sumnjiči za krivično delo nasilničko ponašanje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su sve učesnike ovog događaja i intenzivno tragaju za više osoba.

foto: Printscreen MUP

Protiv osumnjičenog M. Č. biće podneta i krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, pošto je policija prilikom pretresa automobila "pežo" u kome se nalazio pronašla 20 grama kokaina, koji je bio zapakovan u više kesica.

Policija je zbog sumnje da je počinio isto krivično delo uhapsila i M. P. (1981), koji se zajedno sa osumnjičenim M. Č. nalazio u vozilu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Kurir.rs/Foto: Prinstcreen MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track