Slobodan Vasić izbegao ćorku

Zamalo nadrljao

Slobodan Vasić izbegao ćorku

Crna Hronika -
Zvezda „Granda“ pevala u „Savinom raju“ u trenutku kada je policija napravila raciju i uhapsila vlasnika kluba i njegovog oca

KRALJEVO - Ja nisam odavle...Zvezda „Granda“ Slobodan Vasić izbegao je minulog vikenda hapšenje u policijskoj raciji u restoranu „Savin raj“ u Lascu kod Kraljeva! Mladi pevač je nastupao u trenutku kada je policija upala u klub i uhapsila vlasnika Nenada C. (36), zvanog Neša Pekar, i njegovog oca Mirka (64) zbog sumnje da su izazvali opštu opasnost, počinili „teško delo protiv bezbednosti“ i ometali policajce u poslu!- Nenad C. i njegov otac Mirko osumnjičeni su da su napravili jezero iz koga, praktično, viri dalekovod. Tu su dolazili pecaroši i kupači, a postojala je opasnost da ih ubije struja, što se, nažalost, već jednom desilo - kaže sagovornik Kurira.Restoran „Savin raj“ omiljeno je izletište Kraljevčana i u njemu su često organizovane žurke, na kojima su nastupali poznati pevači. Jedan od njih je bio i Vasić.- Sloba je pevao kada je unutra upala policija. Legitimisali su sve redom, čak su i Slobi Vasiću uzeli ličnu kartu na uvid. On je počeo da se pravda, rekao je da samo peva i da nema pojma o čemu je reč - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Posle legitimisanja, Vasić je pušten, ali će morati da objasni koliki je honorar dobio i kako su mu pare isplaćene.Povodom ovog događaja pokušali smo prekjuče i juče da dobijemo izjavu Slobodana Vasića, ali on se dva dana nije odazivao na naše pozive.

Trebalo da peva LukasOvaj ugostiteljski kompleks bio je omiljeno mesto za izlazak Kraljevčana, ali i stanovnika drugih gradova u Srbiji.- Tu su često gostovale zvezde „Granda“, a bio je najavljen i nastup Ace Lukasa. Ljudi su voleli da tu dolaze, ali niko nije imao pojma da bi im zbog dalekovoda život mogao da bude ugrožen - kaže sagovornik Kurira.

Pritvor ocu i sinuNenadu i njegovom ocu Mirku istražni sudija odredio je pritvor.- Nisu imali ni građevinsku, niti poljoprivrednu dozvolu za „Savin raj“. Gostima su uzimali novac, ali im nisu davali fiskalne račune, a naplaćivali su i pecanje i kupanje - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track