KRISTINA (33) OSUMNJIČENA DA JE DEVOJČICU (14) PODVODILA STARCU: Ćerka im se čudno ponašala, posumnjali da nešto krije, a onda je isplivala STRAŠNA ISTINA!
Foto: Privatna Arhiva

jeziva priča

KRISTINA (33) OSUMNJIČENA DA JE DEVOJČICU (14) PODVODILA STARCU: Ćerka im se čudno ponašala, posumnjali da nešto krije, a onda je isplivala STRAŠNA ISTINA!

Crna Hronika -

Devojčica (14) poverila se socijalnim radnicima da je silovana, nakon čega je policija uhapsila ženu iz Prokuplja za koju se sumnja da je počinila delo trgovine ljudima

Kristina M. (33) iz Prokuplja uhapšena je zbog sumnje da je početkom septembra podvodila tinejdžerku (14) starijem muškarcu iz Ražnja u okolini Niša.

Kako Kurir saznaje, slučaj je otkriven nakon što se devojčica poverila radnicima lokalnog centra za socijalni rad, koji su potom pozvali policiju.

- Roditelji napastvovane devojčice nedavno su Centru za socijalni rad prijavili da im se ćerka čudno ponašala, da je utučena i da im se čini da nešto krije. Socijalni radnici su potom razgovarali s devojčicom, koja im je otkrila da je silovana - ispričao je za Kurir izvor iz istrage.

Njoj je nakon saslušanja određen pritvor, dok je zbog sumnje da je počinio silovanje uhapšen i muškarac kome je nesrećna devojčica podvođena.

- Sumnja se da je Kristina M. devojčicu početkom septembra, u dogovoru s uhapšenim muškarcem, dovela na ugovoreno mesto u okolini Ražnja, gde ju je on seksualno iskoristio - rečeno nam je u policiji.

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu kažu da su neki od svedoka, kao i napastvovana devojčica, saslušani prošle nedelje.

- Reč je o vrlo osetljivom predmetu jer devojčica nije kidnapovana. Kristina M. je jednostavno došla po nju tog dana i odvela je u to selo znajući šta će da joj se dogodi. Policija i dalje ispituje da li su roditelji znali gde im Miljkovićeva odvodi ćerku i zašto - rekli su nam u istrazi.

Rodom iz Kladova Uhapšena se bavi prostitucijom?

Iako je Kristina M. (33) nastanjena u Prokuplju, prema saznanjima Kurira, poznaju je samo ljudi koji su iz kriminogenih krugova, jer je ona rodom iz Kladova. Ima dvoje dece i živi kao podstanar u centru Prokuplja. - Dugo je bila u vezi sa jednim problematičnim momkom iz grada. Znam sigurno da se bavi prostitucijom, kao i da je imala problem sa narkoticima. Nije ni čudo što je uhapšena - kaže osoba koja je poznaje.

(Kurir.rs/ M.S. - B.R. / Foto: Fejsbuk, ilustracija Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track