POČINJE SUĐENJE

VOĐA ŠKALJARACA STIGAO U SUD POD NEVEROVATNIM MERAMA OBEZBEĐENJA! Specijaci sa fantomkama sproveli Jovicu Vukotića, stigla i manekenka Dejana Živković! (KURIR TV)

Crna Hronika -

Suđenje Jovici Vukotiću, kojeg nazivaju "vođom škaljarskog klana", počelo je danas pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu, a povodom optužbi za falsifikovanje pašosa.

Vukotić je iz pritvora, priveden u sud u Katanićevoj ulici, pod neverovatnim merama obezbeđenja!

foto: Printscreen Instagram

Njega su pod rotacijom i brojnim vozilima doveli u sud, gde su čekali i sproveli specijalci u fantomkama i naoružani do zuba!

Ispred suda stigla je i nevenčana supruga Dejana Živković. Ona ga je inače više puta posećivala dok je bio u pritvoru i donosila hranu i garderobu.

foto: Kurir

Manekenka je inače izjavila da nije tačno da je u vezi sa njim, ali su je ove posete vrlo brzo demantovale.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Jovana Vukotića, kojim ga tereti za krivično delo falsifikovanje isprave za koje je zaprećena je kazna zatvora od tri meseca do pet godina zatvora.

Tužilaštvo optužnim predlogom traži da ga sud osudi na godinu i po dana zatvora.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, vođa "škaljarskog klana" Jovica Vukotić, uhapšen je 10. septembra u Turskoj sa lažnim dokumentima, a Grčka ga je tražila zbog krijumčarenja 136 kg kokaina, ima pozamašnu krimi karijeru.

Vukotić je, kako su ranije izveštaval mediji, blizak saradnik Luke Bojovića, koji u Španiji izdržava zatvorsku kaznu od 18 godina, na koju je osuđen zbog organizovanog kriminala.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track