ZAPLENA NA BOGOJEVU I ĐALI: Marihuna u čaši i neseseru (FOTO)
Foto: Carina Srbije

carinici u akciji

ZAPLENA NA BOGOJEVU I ĐALI: Marihuna u čaši i neseseru (FOTO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Carinici su u saradnji s policijom 27. i 28. oktobra 2018. godine, na ulaznoj strani graničnih prelaza Đala i Bogojevo, zaplenili manju količinu marihuane koju su putnici krili u plastičnoj čaši za kafu, kao i među ličnim stvarima u neseseru.

Kako je saopštila Uprava carina Srbije, jedan od pomenutih prekršaja otkriven je na prelazu Bogojevo, u "suzuki sviftu" novosadskih registarskih oznaka kojim je kući putovao 49-godišnji srpski državljanin, radnik na plantaži duvana u Italiji.

On je carinicima na graničnom prelazu ka Hrvatskoj rekao da nema ništa da prijavi. Međutim, pregledom automobila u gepeku, u bočnom džepu za alat, otkrivena je plastična čaša za kafu i u njoj oko 20 grama semenki marihuane.

Manja količina istog narkotika pronađena je i dan ranije, na graničnom prelazu Đala ka Mađarskoj, u "škodi fabija" mađarskih registarskih oznaka kojim je iz te zemlje ka Subotici putovao 24-godišnji vozač u društvu dve saputnice.

Prilikom pretresa u gepeku je, u metalnom kovčežiću s kozmetikom, pronađen neseser i u njemu kartonska kutijica sa nešto više od četiri grama marihuane.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Carina Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track