PRONAĐEN AUTO KOJIM SU SE ZAKUCALI U CECINU KUĆU: Policija traga za napadačima, raspisana poternica!
Foto: Vladimir Šporčić

ISPITIVANJE SNIMAKA

PRONAĐEN AUTO KOJIM SU SE ZAKUCALI U CECINU KUĆU: Policija traga za napadačima, raspisana poternica!

Crna Hronika -

Beogradska policija pronašla je automobil "mini kuper" za koji se sumnja da je korišćen u napadu na kuću Svetlane - Cece Ražnatović, međutim i dalje se traga za napadičima za kojima je raspisana poternica.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, automobil je pronađen nedavno i odmah potom naloženo je njegovo veštačenje i upoređivanje njegovih detalja sa snimcima sa sigurnosne kamere.

Prema prvim informacijama "mini kuper" je u vlasništvu navijača Nemanje Arsenovića Arse, za kojim je zbog napada na Cecinu kuću policija raspisala potrenicu. Pored njega poternica je raspisana i za vlasnikom drugog automobila koji je učestvovao u napadu.

Inače, Arsenović je u žižu javnosti dospeo u januaru prošle godine, kada je Nikola Vavić, brat vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića upucan ispred poznatog prestoničkog kluba na Terazijama. Podsetimo, Vavić je u pomenutom klubu bio sa Milošem Nikolićem (27), koji je takođe povređen u pucnjavi koja se dogodila ispred ulaza u objekat. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teškog ubistva u pokušaju, iste noći, ubrzo nakon pucnjave, uhapšeni su Arsenović i Lazar Vukićević (26). Sukob Nikolića i Vavića, s jedne, i Vukićevića i Arsenovića, s druge strane, započet je još u klubu.

Prema saznanjima iz istrage, Vavić i njegov prijatelj provocirali su dvojicu mladića, pa je i u samom klubu došlo do guranja, ali ne i pucnjave.

Revoltirani, Arsenović i Vukićević sačekali su Vavića i Nikolića nakon zatvaranja kluba da izađu van i zatim su pucali pred očevicima.

Arsenović je i više nego poznat MUP-u, tužilaštvima i sudovima. Krivični dosije otvoren mu je još sa 14 godina. Od te 2000. do 2006. godine - dakle za nepunih šest godina - Arsenoviću je pisano čak 14 krivičnih prijava, mahom zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice.

Te 2006. godine dobio je, međutim, prijavu za najteži zločin - teško ubistvo.

(Kurir.rs/Blic-B.Bogosav, Lj.Tozev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track