Najnovije vesti

PROKUPČANIN SKOČIO SA TREĆEG SPRATA, PA SE IZLOMLJEN VRATIO U STAN: Hitna ga našla sa slomljenom glavom, rebrima i isečenog po telu
Foto: Profimedia

pokušaj samoubistva

PROKUPČANIN SKOČIO SA TREĆEG SPRATA, PA SE IZLOMLJEN VRATIO U STAN: Hitna ga našla sa slomljenom glavom, rebrima i isečenog po telu

Crna Hronika

Jutros oko 7 sati M.L. (31) iz Prokuplјa pokušao je da izvrši samoubistvo tako što je skočio sa terase svog stana u prokupačkom naselјu Sokićev bulevar.

 

Pošto je preživeo i bio svestan, sa povredama se vratio u svoj stan, a zatim je neko iz komšiluka pozvao Hitnu službu Doma zdravlјa Prokuplјe. Kako nam je potvrđeno u ovoj službi, lice je bilo svesno kada su oni naišli. Prema gruboj proceni pao je sa oko sedam metara visine.

 

Iako je preživeo pad, zadobio je teške telesne povrede, pa je nakon dijagnostike u prokupačkoj Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" prebačen na dalјe lečenje u niški Klinički centar.

 

Konstatovane su mu povrede po celom telu, polomlјene su mu kosti lobanje, zadobio je obostrani prelom grudnog koša, puno hematoma i posekotina svugde po telu.

 

"Zbog težine povreda prebačen je na dalјe lečenje u Nišu", potvrđeno nam je u prokupačkoj bolnici.

 

Nezvanično smo saznali da je M.L. i ranije pokušavao da izvrši samoubistvo.

 

(Kurir.rs/B.R.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...