DEVOJČICA (15) UZELA EKSTAZI I UMRLA! Uzela tabletu na žurki, borba za život trajala 4 dana! UHAPŠEN DILER (21)
Foto: Shutterstock, Privatna Arhiva, Profimedia

užas

DEVOJČICA (15) UZELA EKSTAZI I UMRLA! Uzela tabletu na žurki, borba za život trajala 4 dana! UHAPŠEN DILER (21)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su N. B. (21) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Sumnja se da je on 2. novembra ove godine, u večernjim satima, tokom žurke u jednoj kući u Aranđelovcu izvadio kesicu sa sedam tableta ekstazija i stavio je na sto za kojim je sedela petnaestogodišnjakinja.

Ona je uzela jednu tabletu ekstazija nakon čega joj je pozlilo, a četiri dana kasnije preminula je na Vojno-medicinskoj akademiji.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, ekstazi je ovog leta za samo nekoliko dana odneo čak tri mlada života. Tako je u junu ove godine Marija M. (17), učenica Politehničke škole preminula usled predoziranja narkoticima.

Beograđanin Jovan Paunović (17), preminuo je na VMA, nekoliko sati nakon što je pronađen kako ispred jednog beogradskog splava leži u bunilu i grči se u užasnim bolovima jer je u sebe uneo smrtonosnu količinu droge ekstazi.

U Bačkoj Palanci u junu, od prekomerne doze narkotika preminuo je tinejdžer N. S. (18), a njegovo telo u stanu Gundulićevoj ulici pronašao je otac. Policija iz Bačke Palanke je tada izvršila uviđaj, a nezvanično se saznaje da je smrt nastupila usled predoziranja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track