Najnovije vesti

Poginuo policajac kod Gložana: Vraćao se sa slavlja, pa se zakucao u drvo
Foto: Privatna Arhiva

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Poginuo policajac kod Gložana: Vraćao se sa slavlja, pa se zakucao u drvo

Crna Hronika

Policajac Veljko Ilijić (27) poginuo je, dok je njegov saputnik Ilija D. (21) teško povređen kad je njihovo vozilo sletelo s puta u blizni Čelareva.

Policajac Veljko Ilijić (27) iz Čelareva poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između srede i četvrtka na izlazu iz Gložana, prema Čelarevu.

 

Stravično... Auto se obmotao oko drveta
Stravično... Auto se obmotao oko drveta foto: Slađana Stojanović

 

Mladi policajac u trenutku nesreće nije bio na dužnosti, a udes se dogodio kada je iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u drvo. Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni mladić vraćao se sa proslave svog kuma, koji je slavio to što je primljen u Žandarmeriju.


- Automobil se bukvalno obmotao oko drveta. Veljko je preminuo na licu mesta, a njegov suvozač zadobio je teške povrede i prebačen je u Klinički centar Vojvodine - kaže izvor Kurira.

 

Nedavno se verio

 

Meštani Čelareva juče su bili šokirani vešću da je njihov komšija, kog opisuju kao mirnog i staloženog momka, nastradao.

 

Spremao svadbu...  Veljko Ilijić poginuo za volanom svog 'golfa
Spremao svadbu... Veljko Ilijić poginuo za volanom svog "golfa"foto: Slađana Stojanović


- Nedavno se verio sa Milenom, devojkom sa kojom se godina zabavljao. Trebalo je da se venčaju uskoro, nedavno su kupili kuću kako bi otpočeli bračni život. Tuga, da ne može biti veća - priča jedan od komšija porodice Ilijić. Kako kaže, njegovi najbliži nisu u stanju da govore.

 

Sutra sahrana

 

- Neverovatno je da se nesreća dogodila preko puta groblja na izlazu iz Gložana, i to na velikog sveca Mitrovdan - rekla je komšinica kroz suze.


Mladi policajac sutra će biti sahranjen na mesnom groblju u Čelarevu. Poslednji ispraćaj je iz kapele u 13 časova.

 

Jeziv prizor
Vatrogasci izvlačili žrtve


Prizor na mestu nesreće, kako kažu očevici, bio je jeziv. Iz potpuno uništenog vozila žrtve su izvlačili vatrogasci, koji su morali da iseku vozilo.
- Odavno tako nešto nisam video. Strašno kako su izgledali. Svi smo bili krvavi od njih. Jadnici, kako su tako jako udarili. Neko sada priča da je Veljko vozio 160 na sat, ali šta to sada vredi. Nema ga više. Jadni roditelji, umesto venčanja, oni mu sada spremaju sahranu - kaže naš izvor.
Inače, meštani kažu da ne znaju da li su mladići pili tog dana na slavlju, ali da znaju da Veljko inače nije konzumirao alkohol.

 

(Kurir.rs/Slađana Stojanović/Foto: Slađana Stojanović/ Privatna arhiva)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...