Najnovije vesti

NJEGA JE DANAS USMRTIO TRAMVAJ U CENTRU BEOGRADA! Otac nesrećnog Slaviše za Kurir: Svi smo u šoku! Za nesreću sam saznao od kuma...
Foto: Printscreen Facebook

slaviša tešić poginuo u resavskoj ulici

NJEGA JE DANAS USMRTIO TRAMVAJ U CENTRU BEOGRADA! Otac nesrećnog Slaviše za Kurir: Svi smo u šoku! Za nesreću sam saznao od kuma...

Crna Hronika

Slobodan Tešić, otac nastradalog Slaviše iz Doboja, za Kurir kaže da je za smrt sina saznao od kuma.

"Kum nam je javio za tragediju. U potpunom smo šoku. Slaviša se sam pet ili 10 minuta pre toga čuo sa suprugom i niko nije mogao ni da nasluti šta će se dogoditi. Slaviša je bio podstanar u Beogradu. Radio je kao građevinski radnik. Svakih 15 dana je dolazio kući", rekao je otac nesrećnog Slaviše.

On je dodao da su po telo u Beograd došli Slavišina supruga i kum.

"Slaviša je bio otac dvogodišnje devojčice koja ga nažalost neće ni upoznati", rekao je Slobodan.

Podsetimo, u centru Beograd jutros oko 8 časova došlo je do teškog udesa kada je tramvaj na liniji 7 izleteo iz šina i udario u drvo, pa potom u fasadu obližnje zgrade.

Iz MUP je tada potvrđeno da su u nesreći učestvovali tramvaj, putničko vozilo marka "dačija logan" i jedan pešak. Pešak je na mestu poginuo, dok je 6 povređenih.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić za Kurir je objasnio da je do nesreće došlo kada su se sudarili automobil koji se kretao iz Krunske ulice i tramvaj koji je saobraćao uz Resavsku.

Kurir.rs/J. Rafailović/Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...