NJEGA JE DANAS USMRTIO TRAMVAJ U CENTRU BEOGRADA! Otac nesrećnog Slaviše za Kurir: Svi smo u šoku! Za nesreću sam saznao od kuma...
Foto: Printscreen Facebook

slaviša tešić poginuo u resavskoj ulici

NJEGA JE DANAS USMRTIO TRAMVAJ U CENTRU BEOGRADA! Otac nesrećnog Slaviše za Kurir: Svi smo u šoku! Za nesreću sam saznao od kuma...

Crna Hronika -

Slobodan Tešić, otac nastradalog Slaviše iz Doboja, za Kurir kaže da je za smrt sina saznao od kuma.

"Kum nam je javio za tragediju. U potpunom smo šoku. Slaviša se sam pet ili 10 minuta pre toga čuo sa suprugom i niko nije mogao ni da nasluti šta će se dogoditi. Slaviša je bio podstanar u Beogradu. Radio je kao građevinski radnik. Svakih 15 dana je dolazio kući", rekao je otac nesrećnog Slaviše.

On je dodao da su po telo u Beograd došli Slavišina supruga i kum.

"Slaviša je bio otac dvogodišnje devojčice koja ga nažalost neće ni upoznati", rekao je Slobodan.

Podsetimo, u centru Beograd jutros oko 8 časova došlo je do teškog udesa kada je tramvaj na liniji 7 izleteo iz šina i udario u drvo, pa potom u fasadu obližnje zgrade.

Iz MUP je tada potvrđeno da su u nesreći učestvovali tramvaj, putničko vozilo marka "dačija logan" i jedan pešak. Pešak je na mestu poginuo, dok je 6 povređenih.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić za Kurir je objasnio da je do nesreće došlo kada su se sudarili automobil koji se kretao iz Krunske ulice i tramvaj koji je saobraćao uz Resavsku.

Kurir.rs/J. Rafailović/Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja