OTKRIVENO ČIJI AUTOMOBIL JE RAZNET NA GALENICI! Žena osumnjičenog za ubistvo bila meta?! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/RTS

detonacija

OTKRIVENO ČIJI AUTOMOBIL JE RAZNET NA GALENICI! Žena osumnjičenog za ubistvo bila meta?! (VIDEO)

Crna Hronika -

Automobil "volvo" koji je jutros eksplodirao u naselju Galenika, u vlasništvu je supruge Zorana Isailovića, koji je 2005. godine bio osumnjičen za pokušaj ubistva Bojana Bojata, te postoji mogućnost da su ova dva slučaja povezana.

Policija sumnja da je ispod automobila bila postavljena eksplozivna naprava.

foto: Printscreen YouTube/RTS

Rano jutros u naselju Galenika odjeknula je jaka eksplozija, a Zoran Isailović je bio na licu mesta dok su forenzičari vršili uviđaj.

Kako je tada rekao, ne zna ko bi mogao da postavi bombu na automobil, a u trenutku eksplozije on je spavao kod kuće.

foto: Printscreen YouTube/RTS

Kako kažu stanari detonacija je bila jako snažna, a podsetila ih je na sličan slučaj u avgustu, kada je takođe takođe došlo do eksplozije u automobilu u kom je bila misica iz Španije.

Srećom, devojka je preživela, a muškarac sa kojim je bila u automobilu je, ispostavilo se, bio meta.

Kako su očevici ispričali, jaka detonacija odjeknula je oko pet sati jutros, a u prvi mah su pomislili da je reč o plinskoj boci. Međutim, kada su izašli na ulicu videli su automobil čiji su se delovi rasuli po celom putu.

- Tek kada sam izašao napolje shvatio sam da je eksplodirao automobil. Čuo se baš jak prasak - ispričao je čuvar lokala koji se nalazi u blizini.

Automobil "volvo XC60" eksplodirao je dok je bio parkiran pokraj autobuskog stajališa, a srećom niko u incidentu nije povređen. Policija je četiri sata vršila uviđaj, a istraga će utvrditi razlog zbog kog je došlo do ovog incidenta.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track