Najnovije vesti

JEZIVO SVEDOČENJE STANARA ZGRADE U BLOKU 63: Bilo je strašno, komšija je izašao na terasu, urlikao i dozivao decu! GLEDALI SMO GA KAKO GORI, a nismo mogli da mu pomognemo (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Foto: Kurir

tragedija

JEZIVO SVEDOČENJE STANARA ZGRADE U BLOKU 63: Bilo je strašno, komšija je izašao na terasu, urlikao i dozivao decu! GLEDALI SMO GA KAKO GORI, a nismo mogli da mu pomognemo (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Crna Hronika

Veliki požar koji se u petak uveče dogodio na Novom Beogradu dobio je strašan epilog - stanar M. B. (63) je stradao u svom domu na u Gandijevoj 132 u Bloku 63.

Najpre se zapalio stan u kom je živeo M. B. na 13. spratu, a vatra se potom proširila i na dva sprata iznad. Komšije su pokušale i da pomognu nesrećnom čoveku i da ga izvuku iz stihije, ali nisu u tome uspeli.

foto: Kurir

Stanari pričaju i da je njihov komšija u stanu živeo sam od kako mu je pre godinu dana umrla majka, da je bio teško pokretan, a da je prostor bio pun starih novina.

1 / 4 Foto: Kurir

"Dozivao je u pomoć, urlao je, ceo komšiluk se orio, bilo je jezivo. Svi smo i dalje potreseni, gledali smo kako čovek gori, a nismo mogli da mu pomognemo ", započeo je izjavu komšija Goran Arbanas koji se zatekao u blizini stana koji je izgoreo.

Vatrogasci sa šest vozila su se izborili sa požarom, a uzroci tragedije se još utvrđuju. Svedok dodaje i da vatrogasci nisu mogli da nađu tačnu adresu na kojoj se desio požar, što je za komšije bilo još stresnije.

"Blokovi su vrlo nezgodni i dosta je ljudi zvalo vatrogasce i davali su im pogrešne instrukcije. Neki su govorili Nehruova, neki Gandijeva ulica... Prvo se osetio dim, kada smo izašli napolje, sve se odvijalo velikom brzinom. Gledali smo kako čovek gori i zapomaže, a nismo mogli da mu pomognemo. Bilo je užasno",rekao je očevidac Goran Arabanas.

foto: Kurir

Novobeograđani navode i da se čulo nekoliko slabijih eksplozija, a miris paljevine osećao se i dva bloka dalje.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...