Najnovije vesti

PALA JOŠ 3 HULIGANA! OPTUŽENI ZA DIVLJANJE U BETON HALI: 10 njih tuklo i lomilo po Komitetu, zajedno će pred sud!
Foto: Ana Paunković, Printscreen

nasilničko ponašanje

PALA JOŠ 3 HULIGANA! OPTUŽENI ZA DIVLJANJE U BETON HALI: 10 njih tuklo i lomilo po Komitetu, zajedno će pred sud!

Crna Hronika

BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv još trojice okrivljenih za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali, kada su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu "Komitet" pretukli radnike obezbeđenja, nekoliko ljudi i lomili inventar.

 

Pre desetak dana tužilaštvo je optužilo sedmoricu, a danas još trojicu okrivljenih koji su bili naknadno uhapšeni i predložilo sudu da im se svima sudi u jednom postupku.

 

Optužnim predlogom koji je danas podnet sudu J.M. (25), K.B.(31) i C.I. (19) se terete da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, rečeno je u tom tužilaštvu.

 

Optužnim predlogom koji je podnet sudu pre 10 dana za isto delo se terete M.H. (25), P.K. (25), M.C. (24), S.B. (26), A.V. (27), M.M. (36) i M.V. (30).

 

Tužilaštvo je predložilo Prvom osnovnom sudu da kao stvarno i mesno

nadležan spoji postupak protiv svih okrivljenih imajući u vidu da se radi o istom događaju, te da se iz razloga ekonomičnosti i efikasnosti sprovede jedinstveni postupak.

 

U tužilaštvu ističu da ukoliko policija utvrdi identitet i ostalih NN lica koja su učestvovala u kritičnom dogadaju, protiv njih će naknadno biti pokrenut krivični postupak.

foto: Ana Paunković

U toku dokaznog postupka Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je saslušano osumnjičene, ispitalo oštećene i svedoke i očevice događaja a izvršena su i potrebna veštačenja.

 

Mediji su preneli priče očevidaca incidenta u klubu, koji je otvoren samo dan ranije, da je u objekat je upalo 15-ak muškaraca, koji su bili maskirani i nosili su palice i šipke.

 

Prethodno su prebili radnike obezbeđenja, a zatim su krenuli da lome inventar.

Tom prilikom lakše je povređeno i nekoliko gostiju.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ana Paunković/Foto: Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...