MISTERIOZNA SMRT SVETISLAVA (22) IZ LESKOVCA: Umro od uboda staklom, sat vremena NIKO NIJE ZVAO HITNU POMOĆ?
Foto: Jugmedia

stravično

MISTERIOZNA SMRT SVETISLAVA (22) IZ LESKOVCA: Umro od uboda staklom, sat vremena NIKO NIJE ZVAO HITNU POMOĆ?

Crna Hronika -

U slučaju Svetislava Stojanovića (22), koji je preminuo 26.novembra od uboda polomljenog stakla u centru Leskovca, nema osumnjičenih, a Jugmedia saznaje da hitnu pomoć nisu pozvali njegovi drugovi već policijska patrola koja je naišla sat kasnije od kobnog uboda u stomak.

Telo nesrećnog mladića pronađeno je u blizini kafića „Rupa“, tamo gde je skoro u potpunosti polomljena staklena ograda oko tog popularnog mesta.

- Niko nije pozvao hitnu pomoć ni policiju. Pronašla ga je policijska patrola kada je obilazila centar grada i odmah dojavila hitnoj pomoći. Nažalost, bilo je kasno - priča dobro obavešteni izvor.

Na tom mestu nije bilo ni kapi krvi, pa se nije znalo ni tačno mesto pogibije Stojanovića.

- Umro je od unutrašnjeg krvarenja, jer ga je staklo pogodilo direktno u trbušnu aortu. Ni policija ni lekari nisu primetili krv na licu mesta - objašnjava dobro obavešteni sagovornik, koji je iznenađen što njegovi drugovi nisu reagovali.

- Ili nisu primetili da im drug leži ranjen na betonu ili su se uplašili i pobegli - priča uz napomenu da ne želi da iznosi detalje iz izjava preostalih članova grupe.

Netačno je, navodi, da je te došlo do sukoba dve grupe mladića, već je reč samo o jednoj grupi koja je po izlasku iz bilijar kluba „Šefild“, odakle je izbačena, divljalja u centru bacajući kontejnere i lomeći izloge i žardinjere.

Kurir.rs/Jugmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track