ŽABAC PROZVAO KRISTIJANA, GOLUBOVIĆ POBESNEO PA SE OGLASIO IZ ZATVORA: Kad su ti izbušili glavu metkom umesto da umreš, ti postade veći idiot! AKO MI SE NE IZVINIŠ JAVNO, BIĆU PRINUĐEN NA OVO...
Foto: Dragana Udovičić

nije mu ostao dužan

ŽABAC PROZVAO KRISTIJANA, GOLUBOVIĆ POBESNEO PA SE OGLASIO IZ ZATVORA: Kad su ti izbušili glavu metkom umesto da umreš, ti postade veći idiot! AKO MI SE NE IZVINIŠ JAVNO, BIĆU PRINUĐEN NA OVO...

Crna Hronika -

Kristijan Golubović oglasio se na svom Jutjub kanalu kako bi prokomentarisao, kako kaže, neistine koje je na njegov račun izneo Nebojša Tubić Žabac koji ga je optužio da je cinkaroš.

"Grčka poslovica puno govori - Kad ubiejete jednog idiota istog dana se izrodi još 300 takvih novih. Pa se pitam šta je u slučaju idiota kome izbuše glavu metkom, a on umesto da umre on postane veći idiot. Mislim na onog Žapca iz Čelareva koji je ušao u klub lajavih imbecila pa se drznuo da proziva sve i svakoga po lokalnim medijima", rekao je Golubović.

Kako ističe 1993. je bio u Iloku kod njegovog prijatelja Damira.

"Tad sam bio u bekstvu nakon čuvenog skoka iz petog opštinskog suda. Preko puta se nalazila još lepša Bačka Palanka u koju sam preko Dunava svakodnevno dolazio. osim puno dobrog naroda i prelepih devojaka tu i tada sam upoznao i tog idiota Žapca koji je živeo dva sela dalje. Izgledao mi je kao žgoljavi slatkorečivi lik sa neobičnom loknavom kosom iskošenih očiju. Lokalni picopevac koji se na sva usta tada hvalio automobilima, i motorima uz pomoć kojih je jeb.vao sluđene klinke u najasocijalnijem dobu za našu zemlju", kaže Golubović.

foto: Dragana Udovičić

Ističe da su se svi čudili u društvu kada smo pročitali da on blati mnoge.

"Onda nam je jedan nam je momak ispričao da je svojevremeno neko greškom Žapca upucao u glavu i da od tada nije u vinkli. Totalno je prolupao i utripovao da je bitan lik u svetu kriminala. Javili su mi da me je prozivao u emisji Balkan Info. Ja sam tog imbecila sreo par puta u životu. Jednom me je pozivao u jednu seosku kuću. Tada je sa mnom bio Mastif koji Žapca nije nimalo mirisao. Stalno mi je Mastif tražio dozvolu da mu naudi jer mu je bio posebno iritantan.

Mastif je bio surov i nepredvidiv. Bio je dobre duše i srca ali preke naravi, noćna mora za takve poput tog Žapca", kaže Golubović.

Napominje da je čuo kako "taj prosvirani mozak" tvrdi za njega da je cinkaroš.

"Normalni ljudi znaju da ja nikada nisam priznao delo pred sudom i da nikoga nisam odao ili namestio. Zamolio bih dotičnog idiota da mi se javno izvini što je na moju štetu izlupetao laži i klevete ili ću biti prinuđen da ga po službenoj dužnosti branim od nekog mog fanatičnog fana koji ne shvata umno prosvirane bolesnike a prezire sitne preprodavce motornih vozila koji iznose javno neistine o meni", završio je svoje obraćanje Kristijan Golubović.

Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja