Najnovije vesti

CELA SRBIJA SE ZGRAŽAVALA GLEDAJUĆI KAKO POLNO UZNEMIRAVA DEVOJČICU U TRAMVAJU: Sada je odlučeno! Mihailo (37) neće ići u zatvor! Evo šta će biti sa njim
Foto: Facebook, Printscreen

ODLUKA

CELA SRBIJA SE ZGRAŽAVALA GLEDAJUĆI KAKO POLNO UZNEMIRAVA DEVOJČICU U TRAMVAJU: Sada je odlučeno! Mihailo (37) neće ići u zatvor! Evo šta će biti sa njim

Crna Hronika

Mihailo Isailović (37), koji je uhapšen zbog sumnje da je 23. oktobra u tramvaju polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu, neće biti osuđen na zatvor, već će biti upućen u ustanovu na lečenje, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg sagovornika, stručnjaci koji su ga veštačili u pritvoru utvrdili su da je on neuračunljiv i da nije svestan svojih postupaka.

- Predložena je mera bezbednosti psihijatrijskog lečenja u ustanovi u trajanju od tri godine, kao i mera zabrane prilaska. Lekari su psihijatrijskim veštačenjem utvrdili da je neuračunljiv - potvrdio je sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, u međuvremenu je u Prvo osnovno tužilaštvo stigla još jedna krivična prijava protiv Isailovića zbog istog krivičnog dela. Kako saznajemo, s obzirom na to da je utvrđeno da nije uračunljiv, isti zahtev biće podnet i za drugi slučaj napastvovanja.

foto: Printscreen/Facebook

Kako je Kurir pisao, devojčica koju je manijak napao u tramvaju na saslušanju je potvrdila da ju je Isailović uznemiravao naočigled ljudi koje je molila za pomoć, ali koji nisu reagovali.

Ona je do detalja opisala kako je ušao u tramvaj za njom, dodirivao je, a onda pobegao kada je zapretila da će da pozove policiju. Kada je izlazio iz tramvaja, navodno je dobacivao putnicima da treba da ih bude sramota što ne reaguju i ne pomognu devojčici koju napada. On je uhapšen 25. oktobra i od tada je u pritvoru.

(Kurir.rs/J. Spasić/foto Printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...