VLADIMIR ROGANOVIĆ UBIJEN U SAČEKUŠI: Pripadnik kavačkog klana brutalno likvidiran u Beču! Drugi teško ranjen, UBICA UHAPŠEN! (VIDEO)
Foto: Screenshot

obračun

VLADIMIR ROGANOVIĆ UBIJEN U SAČEKUŠI: Pripadnik kavačkog klana brutalno likvidiran u Beču! Drugi teško ranjen, UBICA UHAPŠEN! (VIDEO)

Crna Hronika -

Pripadnik kavačkog klana Vladimir Roganović, ubijen je u pucnjavi u poznatom restoranu "Figlmiler" u centru Beča, a napadač je uhapšen!

Prema nezvaničnim saznanjima u pucnjavi je teško ranjena još jedan muškarac, takođe pripadnik ozloglašenog kotorskog klana.

Prema prvim informacijama u pitanju je Stefan Vilotijević ali ta informacija još uvek nije potvrđena.

Navodno, reč je o nastavku rata kotorskih kriminalnih klanova.

Bečki Kurir prenosi da su žrtve upucane u glavu, a da je ispaljeno između pet i sedam hitaca.

Svedoci kažu da su dve nepoznate osobe oko 13.30 zapucale ispred restorana. Kordoni policije blokirali su tu oblast, a helikopter je nadletao i krenuo je lov na osumnjičene!

"Oko 13.30 u oblasti Lugecka dva muškarca su upucana iz vatrenog oružja. Potraga je u toku. Ostale okolnosti su još nejasne", navodi se u saopštenju policije.

foto: Printscreen Kurier.at

Litvanski novinar (na slici iznad) dao je za bečki Kurir izjavu da je bio na licu mesta kad je pucnjava počela i da je kriva "bosanska mafija". Prema njegovim rečima pucnjava se desila u pasažu, a posle napada čuo je da se učesnici oslovljavaju na jednom od slovenskih jezika sa "brate, brate". Snimak možete da pogledate ovde.

Ova četvrt je poznata po brojnim restoranima. "Figmiler" je restoran tradicionalne kuhinje i nalazi se samo nekoliko stotina metara od Katedrale Svetog Stefana u srcu Beča.

Kurir.rs/Sputnjik/RT/Kurier.at/Blic Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja