STEFAN (26) DOŠAO U KAFANU DA POMOGNE ROĐAKU, A ONDA GA IZBOLI NA SMRT! Nisu mogli da veruju gde su pronašli ubicu! ŠOK!
Foto: Fejsbuk

užas

STEFAN (26) DOŠAO U KAFANU DA POMOGNE ROĐAKU, A ONDA GA IZBOLI NA SMRT! Nisu mogli da veruju gde su pronašli ubicu! ŠOK!

Crna Hronika -

Vasilije M. uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt izbo Stefana Lazarevića (26), koji je u lokal došao da bi pomogao rođaku, policija ga pronašla u kući u krevetu

Vasilije M. (27) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje u kafani u selu Stubline kod Obrenovca nasmrt izbo Stefana Lazarevića (26), koji je u lokal došao da bi pomogao svom rođaku. Osim Vasilija, kog je policija pronašla kod kuće u krevetu, priveden je i njegov prijatelj M. V. (20), koji je posle zločina pobegao sa osumnjičenim za ubistvo.

Krvavi napad dogodio se oko 3.30 ujutru, a teško ranjeni Stefan privatnim vozilom prebačen je u obrenovački Dom zdravlja, gde je i preminuo.

Napad s leđa

- Vasilije M. došao je u kafanu sa nožem i bez razloga nasrnuo na nesrećnog Lazarevića, koji je radio za šankom. Navodno, on je mladića napao sa leđa, ali ga je sve vreme ubadao u grudi - priča naš sagovornik iz istrage i nastavlja:

- Nakon zločina, Vasilije je otišao u svoju kuću u Velikom Polju i legao da spava, kao da se ništa nije dogodilo. Policija ga je tu i pronašla, u krevetu, kako bezbrižno spava - prepričava izvor Kurira.

foto: Vladimir Šporčić

Ispred porodične kuće Lazarevića u Obrenovcu juče su se okupili najbliži rođaci i prijatelji, koji nisu mogli da veruju kakva je tragedija zadesila ovu porodicu.

- Stefan je bio sin jedinac, nedavno se oženio, supruga mu je u petom mesecu trudnoće. U tu kafanu u Stublinama otišao je na poziv svog rođaka koji je vlasnik. Zamolio ga je da pomogne, a on nije mogao da odbije, da je izlazak u pitanju, sigurno u to doba ne bi bio van kuće - pričaju uplakani prijatelji.

Oni napominju da je Stefan, iako veoma mlad, radio nekoliko poslova, a da njegova porodica ima privatni biznis.

kafana u kojoj se ubistvo dogodilo
kafana u kojoj se ubistvo dogodilofoto: Vladimir Šporčić

- Bave se čišćenjem, imaju svoju firmu. Neverovatno je koliko je to dobar i pozitivan mladić bio, tako energično biće se ne rađa dva puta. Šta će jadni roditelji bez njega, šta će supruga - jedva su govorili drugovi tragično nastradalog momka.

Ministar: Stroge kazne

Kako kažu, o Vasiliju M. nemaju mnogo lepih reči.

- Navodno, on je te noći već napao obezbeđenje u nekoj kafani. Ko normalan nosi nož sa sobom u izlazak? Kakvu god kaznu da mu daju, našeg Stefana ništa više neće vratiti, za njegov život pravde nema - ispričali su prijatelji.

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je napadač uhapšen.

- Policija i tužilaštvo rade brzo, a molim i sudove da takvim počiniocima krivičnih dela izriču drakonske kazne, 10-15 godina zatvora - rekao je Stefanović i istakao da se zalaže za višegodišnje kazne zatvora za one koji nekoga napadnu nožem ili udare palicom.

Napad u Krnjači

Mladić upucan u stomak

Mladić Nenad J. (25) upucan je u stomak i nogu juče ujutru u 5.20 u Krnjači, nakon čega je prevezen na reanimaciju. Incident se dogodio u Ulici Igora Vasiljeva. Na njega je iz pištolja pucao više puta zasad nepoznati muškarac, koji je nakon pucnjave uspeo da pobegne. Nenad J., navodno, ima kriminalni dosije.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Fejsbuk, Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track