UHAPŠENI TINEJDŽERI U PANČEVU: Mučili i pljačkali devizne penzionerke
Foto: Profimedia

DOLIJALI

UHAPŠENI TINEJDŽERI U PANČEVU: Mučili i pljačkali devizne penzionerke

Crna Hronika -

Trojica mladića, dvojica devetnaestogodišnjaka i jedan dvadesetogodišnjak, uhapšeni su u Pančevu zbog sumnje da su upadali u kuće deviznih penzionerki, mučili ih i pljačkali.

Osumnjičeni se terete da su obično posle ponoći na području Kovina upadali u kuće starijih žena, vezivali ih i otimali im novac od penzija.

"Birali su prizemne kuće i upadali obično kada žene spavaju. Vezivali su ih i mučili tražeći od njih da im otkriju gde čuvaju novac, ali i ostale dragocenosti. Sumnja se da su od jedne žene ukrali zlatan lanac i novac, a od drugih samo novac. Sve u svemu, iz kuća su izlazili sa 20.000 ili 40.000 dinara", rekao je sagovornik Kurira upoznat sa istragom.

Pančevačka policija uhapsila je u drugoj akciji devetnaestogodišnjeg L. V. i njegove vršnjake I. S. i L. S., u trenutku kada su pokušali da opljačkaju poštu.

"Lisice na ruke su im stavljene kada su ušli u poštu u selu Dupljaja kod Bele Crkve i iz nje pokušali da iznesu metalnu kasu. Daljom istragom otkriveno je da im je ovo zapravo samo jedno u nizu krivičnih dela koje su izvršili u proteklom periodu", rekao je naš sagovornik.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

(Kurir.rs/J. R./ foto:ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track