užas

BOMBAŠKI NAPAD U ZEMUNU! AUTOMOBIL EKSPLODIRAO U VOŽNJI: Raznet vozač crnog mercedesa! Policija blokirala SVE PRILAZE gradu!(KURIR TV)

Crna Hronika -

Imao ozbiljan kriminalni dosije

Nenad B. (48) je poginuo u eksploziji automobila, na uglu ulica Cara Dušana i Novog novosadskog puta, u Zemunu, pošto je blizini Pupinovog mosta u toku vožnje eksplodirao mercedes karavan crne boje.

foto: Jelena Rafailović

Ekipa hitne pomoći je brzo stigla na mesto nesreće i zatekla vozača automobila koji je eksplodirao kako daje znake života, ali je posle nekoliko trenutaka preminuo.

foto: Damir Dervišagić

Interventne jedinice Zemun i Novi Beograd poslate su na lice mesta, a u toku je provera svih sumnjivih vozila.

Policija je blokirala taj deo grada. Načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić nalazi se na licu mesta.

foto: Damir Dervišagić

Nаčelnik policijske uprave zа grаd Beogrаd Milаn Stаnić saopštio je da je večeras u 19.45 časova u Ulici Cаrа Dušаnа u Zemunu eksplodiralo vozilo u pokretu i da je tom prilikom stradala jedna osoba.

On je u pisanoj izjavi naveo da se eksplozija dogodila na rаskrsnici neposredno pred izlаzаk nа Pupinov most i da se trenutno nalazi na licu mesta. U saopštenju se navodi da je eksplodirao automobil mаrke "mercedes kаrаvаn" crne boje.

foto: Damir Dervišagić

"Nedаleko od vozilа pronаđene su beogrаdske registаrske tаblice. Nа lice mestа upućene su interventne jedinice Zemun i Novi Beogrаd. U toku je uviđаj", navodi se u saopštenju.

Kako javlja reporter Kurira s lica mesta, u gepeku automobila je bio pas, ali je on preživeo U automobili nije bilo drugih putnika.

Kako saznajemo, pokojni N. B. je imao ozbiljan kriminalni dosije.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja