OTAC MONSTRUM SATIMA SE IŽIVLJAVAO NAD SINOM (12):  Vezao dete za stolicu, gurnuo mu čarapu u usta, stavio mu glavu u đubre, a onda ga ošišao na ćelavo!
Foto: Shuttetstock

STRAVA I UŽAS

OTAC MONSTRUM SATIMA SE IŽIVLJAVAO NAD SINOM (12): Vezao dete za stolicu, gurnuo mu čarapu u usta, stavio mu glavu u đubre, a onda ga ošišao na ćelavo!

Crna Hronika -

Pripadnik bande kradljivaca nakita Pink Panteri, koji je nedavno izašao s robije, brutalno se iživljavao nad detetom. Zbog čega se ovako iživljavao nikom normalnom nije jasno

Radomir Č. (48), pripadnik međunarodne grupe pljačkaša Pink Panteri, uhapšen je juče zbog sumnje da je u porodičnoj kući u naselju Grocka u Beogradu brutalno maltretirao dvanaestogodišnjeg sina.

Kako Kurir saznaje, otac monstrum, koji se nedavno vratio iz inostranstva, gde je služio zatvorsku kaznu, sina je vezanog i s kesom na glavi držao u kući, a posle hapšenja se branio da je samo „vaspitavao svoje dete“!

- Drama u kući Radomira Č. dogodila se sredinom decembra. Radomir i njegov sin bili su sami kada je on dete vezao za stolicu. Uplašeni mališan pokušao je da se otrgne, ali nije uspeo - priča izvor Kurira iz istrage.

Pretvorio se u zver

Prema njegovim rečima, kada je pokušao da dozove pomoć, otac se pretvorio u zver.

- Dečak je pokušao da viče ne bi li ga neko čuo i spasao ga. Međutim, kako se sumnja, Radomir je tada detetu najpre gurnuo čarapu u usta da ne bi mogao da viče, a onda mu je stavio kesu na glavu. Ni tada se nije zaustavio, već je dečaku glavu gurnuo u kesu za smeće - objašnjava naš sagovornik šta se dešavalo u porodičnoj kući.

Posle nekog vremena otac je detetu skinuo kesu s glave, najverovatnije kad je pomislio da će se mališan ugušiti.

- Međutim, da bi mu dodatno naudio, otac je uzeo mašinicu i ošišao ga na ćelavo, jer je znao da će to psihički da zaboli dvanaestogodišnjaka - otkriva izvor Kurira.

Rođaci ništa nisu čuli

O torturi u porodičnom domu kojoj je navodno „pink panter“ izlagao sina, supruga, njegovi rođaci i komšije, kako tvrde, nisu znali ništa.

- Supruga je ispričala da su bili složna porodica i da su normalno živeli sve dok on nije otišao u inostranstvo, zapravo da je pakao počeo kada je odslužio zatvorsku kaznu u inostranstvu i vratio se u Srbiju. Prema njenim rečima, u periodu kada je temperatura bila najniža, nju je izbacivao iz kuće i prisiljavao je da stoji napolju na hladnoći. Psihičko maltretiranje koje je proživljavala navodno je trajalo danima - otkriva sagovornik Kurira.

Kako saznajemo, posle hapšenja „pink panter“ nije negirao da je maltretirao sina, ali je tvrdio da nije nameravao da ga povredi, već da ga „prevaspita jer je problematičan“.

Rođaci i komšije ove porodice kažu da je dvanaestogodišnjak uzorno i kulturno dete, s kojim majka nikad nije imala nikakvih problema.

Komšije u čudu

ONI SU FINA PORODICA

Komšije Radomira Č. kažu da njegovu suprugu nisu videli nekoliko dana, a da je Radomir u četvrtak bio u kući.

- Dolazio je juče i tražio punjač za telefon, delovao je uobičajeno. Iznenadila sam se jutros kad ga nisam videla u dvorištu, jer obično svakog jutra nešto sređuje. On je dobar komšija, sin mu je divno dete. Živi u kući sa suprugom, a mi nikada iz njihove kuće nismo čuli buku niti svađu. Delovali su fino - priča komšinica.

Određen mu pritvor

SASLUŠAN U TUŽILAŠTVU

Radomir Č. uhapšen je po nalog Drugog osnovnog tužilaštva, u kom je juče saslušan. Kako saznajemo, on se sumnjiči za nasilje u porodici i juče je izneo odbranu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

- Biće naloženo i njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje - potvrđeno je za Kurir iz istrage.

Kurir.rs/J. Spasić - J. Ivić/Foto: Shutterstock

foto: Kurir

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE JOŠ:

Pljunuli pa polizali

DŽALA BRAT I BUBA: SRBE TREBA KLATI I VEŠATI NA VRBE! Reperi pozivali na linč, a sada pevaju po Beogradu za astronomske pare!

Premijer uoči atentata sumnjao u saradnika

ĐINĐIĆ NAREDIO DA PRISLUŠKUJU ČEDU: Znao je da mu radi iza leđa

Praznična pompa zaobišla kabinet Ane Brnabić

FOLIRANTI: Ministri umorni, ne idu u provod za doček

Novi slučaj vršnjačkog nasilja u Kaluđerici

DEČAK UJEDA VRŠNJAKE PO ŠKOLI

Holivudska zvezda ulazi u politiku

ANĐELINA DŽOLI JURI TRAMPOVU FOTELJU

Ivana optužuje cimera iz "Parova" da je manijak

LAKIĆ MI JE ZAVLAČIO RUKE U GAĆE DOK SAM SPAVALA

Vladimir Stojković bez dlake na jeziku

OVDE JE ŠAMPION POZNAT U DRUGOM KOLU

KURIR DANAS POKLANJA KUVAR NAŠA NAJLEPŠA NOVOGODIŠNJA SVEČANA TRPEZA: Specijaliteti kojima ćete oduševiti porodicu i prijatelje

foto: Kurir

Kurir danas poklanja kuvar Naša najlepša novogodišnja svečana trpeza sa preko 40 recepata za ukusne specijalitete namenjene za svečane prilike.

S obzirom na to da je vreme praznika sigurno ćete pronaći mnogo recepata koje ćete pripremiti svojim bližnjima.

Otkrivamo vam neke od njih: keks sa kikirikijem, salata sa krastavcem, aromatične zvezde, supa sa brokolijem, jelo od mlevenog mesa sa špagetima i mladim lukom, leskovačke ćufte, mesni venac, pečenica iznenađenja, lešnik piramide, Sandokan kocke, marokanski kolač, rolat od pomorandže i mnogi drugi...

Čitajte KURIR, jer uvek dobijate više!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track