Najnovije vesti

DEVOJČICA POVREĐENA U SUDARU KOD DONJEG MEĐUROVA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Povremeno se budi iz kome, još uvek je na respiratoru...
Foto: M.S.

izdrži malena!

DEVOJČICA POVREĐENA U SUDARU KOD DONJEG MEĐUROVA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Povremeno se budi iz kome, još uvek je na respiratoru...

Crna Hronika

Šesnaestogodišnja devojčica, koja je povređena u sudaru autobusa i voza kod Donjeg Međurova 21. decembra, i dalje se nalazi u teškom stanju i lekari se bore za njen život, rečeno je danas agenciji Beta na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju.

 

"Zdravstveno stanje devojčice je nepromenjeno već neko vreme. Ona se povremeno budi iz kome i reaguje na pozive. Još diše uz pomoć respiratora", rekao je direktor Klinike za anesteziju Radmilo Janković.

 

Prema njegovim rečima, osim devojčice sa teškom povredom glave, svi ostali putnici povređeni u sudaru kod Međurova prebačeni su sa intenzivne nege na ostale klinike niškog Kliničkog centra.

 

Na intenzivnoj nezi, neposredno nakon udesa, bilo je zbrinuto 13 osoba.

Sedam osoba je nastradalo, a više od dvadeset je teže i lakše povređeno u sudaru autobusa i putničkog voza na pružnom prelazu kod Međurova, 21. decembra prošle godine.

 

Vozaču autobusa M.Z. (31) iz Aleksinca određen je pritvor od 30 dana i protiv njega je podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: M.S.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...