BABIĆA TRANSPORTUJU IZ NIŠA ZA BEOGRAD: Lečenje će nastaviti u beogradskom Urgentnom centru
Foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić

ima teške povrede

BABIĆA TRANSPORTUJU IZ NIŠA ZA BEOGRAD: Lečenje će nastaviti u beogradskom Urgentnom centru

Crna Hronika -

Lečenje direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića, koji je jutros teže povređen u saobraćajnoj nesreći kod Doljevca, biće nastavljeno u Urgentnom centru KCS U Beogradu i u toku je njegov transport iz Niša.

Ranije danas, direktor KC Niš Zoran Radovanović rekao je novinarima da Babić ima teške telesne povrede i da mu je konstatovan prelom leve butne kosti.

Sa Babićem u automobilu je bio i vozač, kome su konstatovane lakše telesne povrede. Prema rečima direktora, u taj klinički centar jutros je primljeno pet pacijenata iz tri vozila koja su učestvovala u nesreći kod Doljevca.

"Iz jednog vozila primili smo pacijenta S.S. koji je imao povrede vrata, kolena i lakše telesne povrede i on je pušten na kućno lečenje. U drugom vozilu je bila žena koja je poginula na licu mesta i još dvoje ljudi sa povredama", rekao je Radovanović.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na deonici auto-puta Niš - Leskovac, na izlaznoj naplatnoj rampi Doljevac, kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarila tri vozila.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track