SREDNJOŠKOLCI BRUTALNO MALTRETIRALI VRŠNJAKA: Nesrećni dečko morao da se ispiše iz škole jer nije mogao više da izdrži
Foto: Profimedia

strašno

SREDNJOŠKOLCI BRUTALNO MALTRETIRALI VRŠNJAKA: Nesrećni dečko morao da se ispiše iz škole jer nije mogao više da izdrži

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je pre nekoliko dana zahtev pripremnog postupka prema četiri maloletnika zbog sumnje da su izvršili nasilničko ponašanje

Naime, oni su od početka septembra meseca 2018. godine pa sve do 21. januara ove godine u jednoj srednjoj školi u Zrenjaninu bili vinovnici vršnjačkog nasilja.

Kako stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva, oni su po prethodnom dogovoru, grubim vređanjem i vršenjem nasilja prema maloletnom oštećenom ugrozili njegovo i spokojstvo učenika njihovog odeljenja, pri čemu mu je dečaku naneta laka telesna povreda.

U saopštenju se dodaje da su oni dečaka kontinuirano vređali i zadavali mu udarce pesnicama u predelu tela. Osim toga, nagovarali su i ostale učenike njihovog odeljenja da vrše nasilje nad njim, zbog čega je maloletni oštećeni, ne mogavši više da izdrži takav stepen maltretiranja i zlostavljanja, 21. januara prestao da odlazi u školu, da bi se četiri dana kasnije ispisao iz srednje škole.

Po predlogu Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu je doneo rešenje kojim je odredio pritvor za sva četiri maloletna lica.

(Kurir.rs/ilovezrenjanin.com/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track