MISICU IZ ŠPANIJE RAZNELI U ZEMUNU ZBOG ŽESTOKOG SRBINA: Sada se oglasila snimkom iz automobila, a Strahinji uputila POSEBNU PORUKU (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

nedavno se i venčali

MISICU IZ ŠPANIJE RAZNELI U ZEMUNU ZBOG ŽESTOKOG SRBINA: Sada se oglasila snimkom iz automobila, a Strahinji uputila POSEBNU PORUKU (VIDEO)

Crna Hronika -

Bivša mis Marbelje u Španiji Olac Bilbao Gonzales koja je teško povređena 11. avgusta prošle godine u stravičnoj eksploziji bombe u Zemunu, objavila je snimak sa svojim suprugom Strahinjom.

Ona se inače nedavno udala za Strahinju Stojanovića (29) koji je bio meta napada u avgustu u Zemunu.

Na snimku koji je objavila vidi se i Strahinja, a njih dvoje se voze kolima kroz grad. Ispod video snimka Olac je na ćirilici napisala "Volim te".

Волим те ❤️

A post shared by Olatz Stojanovic Bilbao (@0latz) on

Podsetimo, Olac Bilbao Gonzales, je u avgustu sa teškim povredama noge prevezena u KBC Zemun. Početkom septembra puštena je na kućno lečenje, a pravo iz bolnice otputovala je u Španiju.

foto: Printscreen Facebook

Posle dugotrajnih fizikalnih terapija, nekoliko operacija i konstantnog ležanja u bolničkoj postelji Olac se vratila u normalu.

Na meti napadača, bio je Strahinja Stojanović, koji je poznat policiji i više puta osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora. Jedno vreme je robijao u Holandiji.

Strahinja se, inače, pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Sumnja se da je Strahinja navodno bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

Strahinja se dovodio u vezu i sa ubistvom Miloša Vidakovića u Budvi. On je s Vidakovićem bio kum, pa se na suđenju Milošu Delibašiću pojavio kao svedok.

Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track