ČOVEKA U SELU KOD ZAJEČARA POJELI PACOVI: Komšije zatekle jeziv prizor kada su provalile u kuću Save Milojevića! (FOTO)
Foto: S.A.B.

užas

ČOVEKA U SELU KOD ZAJEČARA POJELI PACOVI: Komšije zatekle jeziv prizor kada su provalile u kuću Save Milojevića! (FOTO)

Crna Hronika -

"Našao sam ga na podu kako leži, lice mu je bilo pojedeno, videle su se kosti. Utroba je bila rasporena, unutrašnji organi pojedeni... ", kaže za Kurir Jovan Predojević, meštanin zaječarskog sela Leskovac.

Sava Milojević (83) pronađen je juče u svojoj kući na obali Grliškog jezera, u selu Leskovac, neprepoznatljiv od ujeda, kako tvrde meštani, vodenih pacova.

On je živeo sam, nije imao porodicu, bio je omiljen u selu. Živeo je od penzije

koju je stekao kao vozač autobusa.

"Primetili smo da ga nema 21. januara i počeli da ga tražimo. Zvali smo njegove prijatelje, tražili ga po okolnim selima, obilazili okolinu, ali od njega ni traga ni glasa. Sava je imao običaj da ode na nekoliko dana kod svojih poznanika, tako da smo mislili da je to u pitanju. Međutim, kako ga dugo nije bilo, 1. februara smo njegov nestanak prijavili policiji", kažu nam meštani sela.

Ispred prostorije mesne zajedine u selu smo zatekli kovčeg i meštane kako dolaze da zapale sveću pokojnom Savi. Na umrlici nema slike jer niko nije uspeo da pronađe Savinu fotografiju.

foto: S.A.B.

"Ja sam otišao do njegove kuće, pokucao, ali nije bilo odgovora. Pokušao sam da uđem, ali je bilo zaključano iznutra. Kako su nam u policiji kazali da možemo da provalimo vrata njegove kuće, to sam i uradio. Samo sam jače gurnuo jer se on zaključao običnom rezom. Ušao sam i ništa sumnjivo nisam zatekao. Zatim sam otvorio vrata sobe i video stravičan prizor. Beživotno telo bilo je na podu lica neprepoznatljivog, pojedenog, mestimično su se videle kosti ispod mesa. Nije bilo neprijatnog mirisa, verovatno što je zima. Trbuh mu je bio kao rasporen, a unutrašnji organi pojedeni. U sobi nije bilo ni mačaka ni pasa, i mišljenja sam da su ga jeli vodeni pacovi", kaže Jovan Predojević koji je pronašao telo.

Nakon pronalaženja tela urađena je obdukcija i utvrđeno da nije bilo tragova nasilne smrti.

foto: S.A.B.

Sava je rođen u Leskovcu i ceo svoj život je proveo u ovom selu. Meštani, koji su organizovali sahranu, kažu da je bio ’’jednom čovek’’, i da je tuga šta se sa njim desilo.

(Kurir.rs/S.A.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track