Najnovije vesti

KRALJEVAČKI NAVIJAČI  UHAPŠENI U ČEŠKOJ! Divljali na pumpi kod Brna! Krali pića, plišane igračke, punjače i šarali po zidovima! UHAPŠENA DVOJICA
Foto: EPA/Franz Fisher

VANDALI NAS OBRUKALI

KRALJEVAČKI NAVIJAČI UHAPŠENI U ČEŠKOJ! Divljali na pumpi kod Brna! Krali pića, plišane igračke, punjače i šarali po zidovima! UHAPŠENA DVOJICA

Crna Hronika

Češka policija privela je danas dvojicu navijača iz Kraljeva zbog vandalizma.

 

Oni su na benzinskoj pumpi na auto-putu kraj Brna na jugu Češke sprejem išarali zgradu pumpe, a u prodavnici ukrali piće i plišane igračke u vrednosti od oko 1.200 evra, javlja češki tabloid Blesk.

 

"Jedan je sprejem išarao zid, drugi se upustio u sitnu krađu. Policija vodi istragu i tek će odrediti kategoriju prestupa", kazao je portparol policije Jan Danjek.

 

Prema informacijama, reč je o košarkaškim navijačima iz Kraljeva, čiji autobus se jutros zaustavio na benzinskoj pumpi na početku glavnog češkog auto-puta D1 koji spaja Brno i južne granice zemlje sa Pragom u Centralnoj Češkoj.

 

Dok su neki izašli da se osveže i protegnu noge, drugi su ušli u radnju na benziskoj pumpi i kupovali piće, plišane igračke, sitne predmete, ali neki od njih bez namere da plate robu vrednu do 1.200 evra.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto ilustracija:  EPA/Franz Fischer)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...