OGLASIO SE MLADEN MIJATOVIĆ: Čuo sam se sa Deom, još je nisam video... Nadamo se najboljem
Foto: Printscreen/Instagram

posle teške saobraćajne nesreće ispred kbc dragiša mišović

OGLASIO SE MLADEN MIJATOVIĆ: Čuo sam se sa Deom, još je nisam video... Nadamo se najboljem

Crna Hronika -

BEOGRAD - Dugogodišnji novinar crne hronike Mladen Mijatović i partner teško povređene TV voditeljke Dee Đurđević kratko je posle jutrošnje stravične nesreće rekao da se čuo sa Deom.

- Čuo sam se s njom, nismo se još videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu - rekao je Mladen Mijatović.

Podsetimo, mlada voditeljka Dea Đurđević teško je povređena i ostala je bez ruke na mestu jutrošnje teške saobraćajne nesreće, koja se oko 6 sati, dogodila ispred beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".

1 / 12 Foto: Printscreen RTS, Printscreen Prva TV, Printscreen Pink TV, Printscreen Instagram

Deu je udario gradski autobus privatnog prevoznika koji se zakucao u učesnike stravičnog lančanog sudara u kojem su učestvovala dva autobusa i tri automobila. Kako saznajemo, voditeljka TV Pink Dea Đurđević je u teškom stanju prevezena na VMA pošto je ostala bez ruke na samom mestu nesreće.

Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila, vozači - jedna od njih bila je Dea, izašli su iz kola da provere i utvrde štetu. Autobus je potom naleteo na voditeljku koja je stajala na trotoaru, udario je i otkinuo joj ruku.

Prema najnovijim informacijama, do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila oko štete na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Dea je hitno prevezena na VMA, a otkinutu ruku lekari su "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

Dea Đurđević se nakon teške saobraćajke u ovim trenucima nalazi u operacionoj sali, gde lekari daju sve od sebe da saniraju povrede koje je zadobila.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Instagram printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track