VODITELJKU DEU POKOSIO AUTOBUS NA TROTOARU NA SAMO 2 MINUTA OD POSLA: Vozač autobusa objasnio kako je došlo do nesreće! UŽAS
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

jeziva nesreća

VODITELJKU DEU POKOSIO AUTOBUS NA TROTOARU NA SAMO 2 MINUTA OD POSLA: Vozač autobusa objasnio kako je došlo do nesreće! UŽAS

Crna Hronika -

Autobus koji je jutros teško povredio voditeljku Deu Đurđević prethodno je proklizao, zbog čega je vozač potpuno izgubio kontrolu za volanom. Reč je o autobusu na liniji 78, a prema izjavama vozača on je naišao na klizav kolovoz, jer se zbog cevi koja je pukla voda na asfaltu zaledila.

foto: Vladimir Šporčić

- Kako je rekao naš vozač, on je pokušao da obiđe dva automobila koji su prethodno bili zaustavljeni, jer je došlo do kontakta između njih. Međutim, autobus je potom udario bočno u automobil koji je bio parkiran na trotoaru, odbio se o njega i tako je nastala nezgoda. U tim trenucima vozač ne može da vlada vozilom. Žao nam je što se to desilo - kazao je Drago Tošić, direktor Konzorcijuma privatnih autoprevoznika.

Mesto nesreće
Mesto nesrećefoto: Vladimir Šporčić

Vozač autobusa ima 42 godine i do sada nije imao problema, kaže Tošić, a vozilo kojim je upravljao bilo je ispravno.

- Kako je kazao, on je vozio sporo, a izjavio je da se voda slivala niz ulicu zbog pucanja cevi - objasnio je Tošić.

foto: Printscreen/Pink

Voditeljka je inače stajala na trotoaru i razgovarala sa vozačem automobila sa kojim se sudarila, kada je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku. Ona se trenutno nalazi na operaciji i lekari pokušavaju da joj spasu ruku.

Inače, do nesreće je došlo na samo 180 metara od njenog posla, odnosno na samo dva munuta pešice od njenog posla, na koji je rano jutros krenula.

foto: Printscreen Google Maps

Nakon ovog udesa usledio je još jedan, kada je na sva ova vozila naleteo i autobus na liniji 59.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja