Rašić: Nadam se da će ubistvo Jevtića uskoro biti rešeno

Rašić: Nadam se da će ubistvo Jevtića uskoro biti rešeno

Crna Hronika -
Napretka ima, trebaće vremena za prikupljanje još nekih dokaza i nadam se da ćemo uskoro imati počinioca pred licem pravde

PRIŠTINA - Zamenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova Saša Rašić izjavio je da se nada da će uskoro pred lice pravde biti izvedeni odgovorni za ubistvo bračnog para Jevtić iz sela Talinovac kod Uroševca.

Rašić je rekao da istražne jedinice još istražuju slučaj dvostrukog ubistva u Talinovcu, koje se dogodilo 6. jula.

"Napretka ima, trebaće vremena za prikupljanje još nekih dokaza i nadam se da ćemo uskoro imati počinioca pred licem pravde", rekao je Rašić.

On zbog interesa istrage nije mogao da govori o detaljima, podsetivši da su Jevtići ubijeni sa po jednim hicem iz vatrenog oružja i da se radilo o klasičnoj egzekuciji.

Bračni par Milovan i Ljiljana Jevtić ubijeni su u povratničkom selu Talinovac kod Uroševca u svojoj kući, a njihovo ubistvo najoštrije su osudili predstavnici kosovskih i srpskih vlasti i predstavnici međunarodne zajednice u pokrajini.

Ubistvo Jevtića jedan je od težih zločina počinjenih na Kosovu i Metohiji, a u istragu ovog dvostrukog ubistva uključeni su i predstavnici Euleksa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja