Najnovije vesti

LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT: Pretučeni starac iz Varvarina na aparatima za disanje
Foto: Filip Plavčić

njega i suprugu pretukli bez povoda

LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT: Pretučeni starac iz Varvarina na aparatima za disanje

Crna Hronika

Lekari niške Klinike za anesteziju bore se za život pacijenta M.P. (64) iz sela Izbenica kod Varvarina kojeg su juče, zajedno sa suprugom, pretukla dvojica meštana tog sela.

 

"Pacijent je životno ugrožen, intubiran je i priključen na aparat za veštačku ventilaciju, ali spontano diše. Ima teške povrede glave i trbuha i primljen je sa krvarenjem koje su lekari uspeli da saniraju", rečeno je danas u Kliničkom centru Niš.

 

M.P. i njegovu suprugu S.P. bez ikakvog povoda, dok su prolazili seoskim putem pored prodavnice, napali su meštani L. M. (26) i S. Ž. (43) koji su bili u vidno alkoholisanom stanju.

 

Prema nezvaničnim informacijama, ova dvojica nasilnika su najpre supružnike tukli pesnicama, a potom je jedan od nasilnika L.M, bacio M.P. sa potpornog zida.

 

Nasilnici su bez ikakvog povoda napali još dvojicu meštana, a lakše su povredili i policajca koji je pokušao da ih uhapsi.

 

Dvojica nasilnika koji su od ranije poznati policiji po sličnim delima, su uhapšeni i privedeni u Policijsku upravu Kruševac. 

 

(Kurir.rs/Beta)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...