Najnovije vesti

HOROR U SRBIJI! Maloletnicu silovao profesor, a zatim i LEKAR I POLICAJAC! Građani besni, okupljaju se na ulici!
Foto: Shutter

stravično!

HOROR U SRBIJI! Maloletnicu silovao profesor, a zatim i LEKAR I POLICAJAC! Građani besni, okupljaju se na ulici!

Crna Hronika

Slučaj seksualnog zlostavljanja maloletnice u Glogovcu trese kosovsku javnost. U Glogovcu je šesnaestogodišnju devojčicu seksualno zlostavljao profesor. Kako su izveštavali prištinski mediji na albanskom jeziku, zlostavljana devojčica smogla je snage i poverila se roditeljima, a potom otišla u policiju da prijavi slučaj.

 

Umesto da sasluša i uhapsi profesora, istražni policajac je takođe napastvovao devojčicu, a isto se dogodilo kasnije i kada se obratila ginekologu, prenose albanski mediji.

 

Iako su, prema policijskim navodima, uhapšeni svi akteri ovog nedela, profesor, policajac i ginekolog, sličan slučaj zlostavljanja maloletnice zabeležen je u okolini Gnjilana, odnosno u selu Mogila gde je pripadnik tzv. kosovskih bezbednosnih snaga seksualno uznemiravao petnaestogodišnju maloletnicu kojoj je pritom naneo i fizičke povrede.

 

Tužilaštvo u Gnjilanu odredilo je osumnjičenom S. M. (31) pritvor do 48 časova.

 

U Uroševcu su danas održani protesti zbog slučaja silovanja maloletnice u Glogovcu, koji potresa javnost već nekoliko dana, a učesnici su postavili transparente ispred Direkcije za obrazovanje u tom gradu.

 

Učesnici protesta su se okupili ispred Opštinskog suda, a zatim prošetali do policijske stanice, prenosi prištinska Koha.

 

 

Kurir.rs/Novosti

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...