Pevačice prostitutke na jahtama u Crnoj Gori
Foto: Damir Dervišagić

Elitna prostitucija

Pevačice prostitutke na jahtama u Crnoj Gori

Crna Hronika -
Posrnule pevačice, manekenke, voditeljke i glumice i ove godine „tezgare“ i demantuju policiju da u komšiluku nema prostitucije

PODGORICA - Nema seksa u Crnu Goru! Očiju mi!Na primorju nema elitne prostitucije! Ova tvrdnja, koju su zvanično izneli iz uprave crnogorske policije, zasmejala je sve upoznate s prilikama „na terenu“.- Nema krize ni ove godine za dame koje žele da zarade, zabavljajući bogate klijente na primorju! Elitna, jathing, ili kako je god zvali, prostitucija cveta! Sezona je tek počela, a „proverene“ dame već su napunile džepove - kaže sagovornik Kurira upoznat sa stanjem u elitnoj prostituciji.Posrnule pevačice, manekenke, glumice, voditeljke, hostese, starlete i igračice, i ove godine „tezgare“ na privatnim žurkama i jahtama.- Zarada je višestruko veća od tezgarenja u klubovima i kafićima, a nema ni rizika. One dolaze po unapred postignutom dogovoru, znaju tačno šta se od njih očekuje, ali i koliko će novca dobiti na kraju svog „mukotrpnog rada“ - dodaje on i objašnjava da se cene kreću od nekoliko stotina evra po satu do nekoliko hiljada evra za vikend. Devojke na primorje uglavnom dolaze po istom scenariju. Klijent unapred plaća avionsku kartu i snosi sve troškove boravka odabranim.Na pitanje ko su muškarci na čijim jahtama orgijaju poznate žene, on odgovara:- Recimo da su to neki ovdašnji kontroverzni biznismeni, koji imaju svoje jahte i gomilu novca. Plovidba traje danima. Uz „proverenu ekipu“ prijatelja i devojaka od poverenja, tu se pije šampanjac, i to na stotine litara, jede najskuplja hrana i uzima kokain na kilo. Ako vas zanima ko su te devojke, pogledajte koja od njih na Fejsbuku tokom celog leta kači slike s jahti, prikazuje se kao deo domaćeg džet-seta, a ima mnogo para i skupih krpica, koje sama sigurno nije mogla da zaradi - kaže naš sagovornik.

Branka Blek Rouz
Branka Blek Rouz

Slađa Delibašić
Slađa Delibašić

Branka Blek Rouz: Briga me ko se j..e!- Ne znam zašto bih bila upućena u prostituciju. U mojim klubovima toga nema. Briga me ko šta radi i ko se sa kim j... U današnjoj krizi vama je najbitnije da pišete gadosti, a kada ja napravim promociju knjige, gde sav prihod ide za decu u Zvečanskoj, onda nikog nema da isprati događaj.Slađa Delibašić: Svaka im čast!- Već 20 godina stalno radim u Crnoj Gori i nikada se nisam susrela sa prostitucijom. Načula sam da ima prostitucije na estradi, ali to me ne zanima. Ako su devojke to sebi dozvolile, onda im svaka čast.Koliko košta prostitutka- Cene devojaka se kreću od 10 evra za obične do 500 evra za sat za elitne prostitutke. Ove druge, takozvane eskort-dame ili elitne prostitutke, daleko su traženije od ovih običnih - navodi sagovornik Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track