POSLEDNJA ŠANSA DA ZORANA OPTUŽE ZA JELENINO UBISTVO! Trag krvi na sedištu i mobilni telefoni ukućana još jednom pod lupom! OD TOGA ZAVISI CEO SLUČAJ!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

dve dodatne analize

POSLEDNJA ŠANSA DA ZORANA OPTUŽE ZA JELENINO UBISTVO! Trag krvi na sedištu i mobilni telefoni ukućana još jednom pod lupom! OD TOGA ZAVISI CEO SLUČAJ!

Crna Hronika -

Starost krvi na zadnjem sedištu "mercedesa" i prostorno-vremensko veštačenje mobilnih telefona članova porodice i svedoka u slučaju ubistva Jelene Marjanović, dokazi su koje čeka tužilaštvo da bi treći put podiglo optužnicu protiv muža pevačice.

Dodatna dva veštačenja vraćaju mogućnost da će svojim rezultatima potkrepiti sumnju da je Jelenu ubio upravo muž Zoran.

Jedna analiza treba da utvrdi kolika je starost traga krvi sa Zoranovog automobila, kao i kako je nastao.

foto: Marina Lopičić

- Taj "mercedes" je mahom vozila Jelena, pa je nepoznanica zašto je njena krv na zadnjem sedištu vozilo, kao i kada je taj trag nastao - kaže izvor iz istrage.

Inače, Apelacioni sud je, vraćajući na dopunu optužnicu, tražio i prostorno-vremensko veštačenje svih snimaka sigurnosnih kamera sa kuće u Ulici put za Crvenku.

Veštače se, dodaje se, i lokacije mobilnih telefona svih članova porodice Marjanović, ali i svedoka u ovom slučaju koji su bili na nasipu kobnog dana, ali i da li je tačno da je Zoran Marjanović isključio mobilni kada je došao na nasip.

Podsetimo, telo Jelene Marjanović nađeno je 3. aprila 2016. u kanalu punom vode na nasipu Crvenka. Utvrđeno je da je nesrećna žena ubijena sa devet udaraca tupim predmetom u glavu, a policija je godinu dana posle zločina uhapsila njenog supruga kao osumnjičenog za ubistvo. Međutim, nakon deset meseci provedenih u pritvoru, Zoran je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track