OVOM JE FOTOGRAFIJOM MISICA ODALA SVOG DEČKA STRAHINJU? Pomogla policiji da locira osumnjičenog za ubistvo advokata Ognjanovića, PA SVE OBRISALA? ONDA JE OSTAVILA PORUKU! (FOTO)
Foto: Instagram

buran par!

OVOM JE FOTOGRAFIJOM MISICA ODALA SVOG DEČKA STRAHINJU? Pomogla policiji da locira osumnjičenog za ubistvo advokata Ognjanovića, PA SVE OBRISALA? ONDA JE OSTAVILA PORUKU! (FOTO)

Crna Hronika -

Bivša mis Marbelje u Španiji Olac Bilbao Gonzales koja je teško povređena 11. avgusta prošle godine u stravičnoj eksploziji bombe u Zemunu, kako je Kurir već objavio, udala se se za Strahinju Stojanovića (29) koji je bio meta napada i objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Ali kako postoje indicije da je Stojanović umešan u ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, postoje saznanja da ga je upravo misica ovom objavom odala!

On je zato, navodno, naterao misicu da objavu obriše, kao i da demantuje da se udala za njega.

LEAVE ME ALONE.

A post shared by Olatz Bilbao (@0latz) on

"Nisam udata i nikad nisam bila. Solo sam. Nisam uključena ni u jednu krimi grupu" - napisala je ona u objavi na Instagramu.

Iako još nema čvrstih dokaza, postoje neke indicije da bi Stojanović mogao biti umešan u ovaj zločin.

- Desetak dana posle ubistva advokata, koje se odigralo 28. jula 2018. na Novom Beogradu, Stojanoviću je podmetnuta bomba pod njegov džip u naselju Nova Galenika. Tom prilikom Strahinja je ostao nepovređen, ali je slučajno teško ranjena njegova devojka Olac Bilbao, koja je bila na suvozačevom sedištu. Stojanović je tada saslušan i tvrdio je da ne zna ništa o tome ko bi želeo njegovu smrt. Međutim, postojala je indicija da je to bila osveta za ubistvo advokata, ali za to još nema dokaza - tvrdi izvor iz istrage.

Kako je otkrio Kurirov izvor, osumnjičeni za likvidaciju saslušan je posle napada na njega koji se dogodio u avgustu prošle godine, desetak dana posle ubistva advokata. Međutim, on je tada rekao da ne zna ko bi želeo njegovu smrt, ali je verovatno ubrzo pobegao iz Srbije.

Sve ovo, kao i informacija da je osumnjičenog odala verenica na društvenim mrežama, poklapa se sa imenom Stojanovića.

Ukoliko je upravo on osumnjičen za ubistvo advokata, nije sam, tj. postoji i drugi osumnjičeni, i on je dostupan pravosuđu.

Miša Ognjanović, podsetimo, ubijen je ispred svoje zgrade oko 20.30 sati, u trenutku kada je sa sinom prilazio ulazu u zgradu u kojoj je živeo sa suprugom Sanjom Papić i ćerkom.

U istrazi ubistva advokata, prema rečima našeg sagovornika, saslušan je veliki broj svedoka, prikupljeni materijalni dokazi i pregledani snimci sa sigurnosnih kamera.

- Iskaz je dao svako ko je mogao da ima bilo kakva saznanja, a pregledani su i predmeti koje je radio jer je branio mnoga zvučna imena iz sveta kriminala. Njegov najpoznatiji klijent svakako je bio Luka Bojović, čiju je porodicu zastupao i u postupku za ubistvo Lukinog rođenog brata Nikole Bojovića - navodi on. Podsetimo, Ognjanović nije prvi advokat iz tog sudskog postupka, pošto je prethodno ubijen i Vladimir Zrelec, koji je branio optuženog Miloša Delibašića.

Takođe, tokom postupka ubijen je i Slobodan Šaranović, koji je bio označen kao organizator grupe koja je ubila Nikolu Bojovića i Miloša Vidakovića u Budvi.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track